Airplay isn't working on XBMCbuntu
#1
Hello,

I just installed xbmcbuntu-13.0 gotham on my laptop. XBMC is working fine on my laptop. But after enabling airplay in my xbmc settings its not showing up on my ipad in any apps. (Itunes, Youtube)

Does anyone know how to fix this?

Thanks!
Reply
#2
Not currently possible to fix: 199277 (thread)
First decide what functions / features you expect from a system. Then decide for the hardware. Don't waste your money on crap.
Reply
#3
It worked 1 week ago on my raspberry pi with xbmc installed on ios 8.1 i didnt update ios or changed the raspberry pi settings and its still not working at the moment.
Reply
#4
post a debug log (wiki) - also ensure that xbmc and the ios devices are in the same subnet.
AppleTV4/iPhone/iPod/iPad: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for Kodi: NFS (wiki)
HowTo configure avahi (zeroconf): Avahi_Zeroconf (wiki)
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ (wiki)
Reply
#5
What do you exactly mean with same subnet? My xbmc is connected to a lan cable and my ios device with wifi (ofcourse) Is that what you mean or something different in my router settings?
Reply
#6
bump
Reply
#7
What of Debug Log was problematic to understand?
First decide what functions / features you expect from a system. Then decide for the hardware. Don't waste your money on crap.
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Airplay isn't working on XBMCbuntu00
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.