Release - Arctic: Zephyr

  Thread Rating:
  • 32 Vote(s) - 4.66 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
pelfed Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2017
Reputation: 0
Post: #2986
Love the plugin, especially the widgets. However have a small issue, when I go into a TV season (using the widget), all the episodes within the season display numbers instead of the episode name. I'm using Kodi 17.3 and the emby plugin.
find quote
esenterre Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Wink  RE: Arctic: Zephyr :: PVR :: Display Recordings while watching the video
Post: #2987
What an awesome skin for Kodi 17.3!

But I have only a problem. When I'm watching anything, TV, video, etc. If I try to go to my PVR Recordings, I don't get the usual screen. Instead. There's 2 lines saying "No informations​ available".

If I stop the video and go back to Recordings, it works fine.
find quote
awedor Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #2988
Hi

Love the skin, but one thing really bugs me. It's been mentioned before in this thread: the movie info dialog only shows one language flag, even on movies that have two audio tracks. Subtitle info is not showing at all for me, even though subtitles are definitely present. Any idea on this issue would be greatly appreciated.

Thanks
find quote
FantasyGamer Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #2989
Love this skin!

However, lately i'm experiencing a bug(?) on different devices (android and windows).
When I launch Kodi, some text is missing from certain options (in the OSD, the widgets, the settings screen).
This is, however, fixed when I reload the skin through the option in the shutdown menu (this option is also blank).

I'm running the latest build from github.

Thanks for the help!
find quote
jurialmunkey Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,304
Joined: Feb 2013
Reputation: 214
Post: #2990
(2017-06-11 00:39)leedrich Wrote:  Hi
Firstly... awesome skin. The vest I've seen by far. Excellent work.
I apologise if this has been asked before, I've tried searching the 199 pages! Skin is far too good!

Is there a way to:
1. Make the home screen header transparent? i.e. give more visibility of the background wallpaper. Or turn it off in the same way you can show/hide header in the Furniture settings.
2. Remove the label (title) for the widget? (default widgets>playlists>Random Movies).

Once again great skin - work very appreciated.
Glad you like it.

I'm guessing you are using either Featured or Classic as your home screen.
You can turn off the header in the home settings.
Skin Settings > Home > Show Header (you have to scroll down to see it)

Currently no way to remove the label for the widget.

(2017-06-11 10:00)chrispe Wrote:  i asked it before but didn't get any answer, is there any chance to see weather and settings widgets from "fuse neue" skin to this one ?
No sorry. They are totally different skins and so have a different code base.

(2017-06-11 15:06)pelfed Wrote:  Love the plugin, especially the widgets. However have a small issue, when I go into a TV season (using the widget), all the episodes within the season display numbers instead of the episode name. I'm using Kodi 17.3 and the emby plugin.
Sorry I don't use emby so I don't know what the issue would be.

(2017-06-12 15:24)esenterre Wrote:  What an awesome skin for Kodi 17.3!
But I have only a problem. When I'm watching anything, TV, video, etc. If I try to go to my PVR Recordings, I don't get the usual screen. Instead. There's 2 lines saying "No informations​ available".
If I stop the video and go back to Recordings, it works fine.
I'm guessing you are using an android device? Android doesn't like having a small video window displayed. If you get the latest version of the skin from github and turn ON the show video in background setting this will fix it.
Skin Settings > Background > Show now playing video in the background (turn it on).

(2017-06-13 22:04)awedor Wrote:  Hi
Love the skin, but one thing really bugs me. It's been mentioned before in this thread: the movie info dialog only shows one language flag, even on movies that have two audio tracks. Subtitle info is not showing at all for me, even though subtitles are definitely present. Any idea on this issue would be greatly appreciated.
Thanks
Should be fixed on latest git version. Can you please test and confirm.

(2017-06-15 21:33)FantasyGamer Wrote:  Love this skin!

However, lately i'm experiencing a bug(?) on different devices (android and windows).
When I launch Kodi, some text is missing from certain options (in the OSD, the widgets, the settings screen).
This is, however, fixed when I reload the skin through the option in the shutdown menu (this option is also blank).

I'm running the latest build from github.
Thanks for the help!
I'm guessing you use profiles and the login screen? There is a bug in kodi when loading a profile from the login screen where the skin strings don't load properly - the only fix I know of is to ReloadSkin like you are currently doing. I'm hoping this gets fixed in Leia (it may have already been fixed, I haven't tried leia yet).
(This post was last modified: 2017-06-16 04:06 by jurialmunkey.)
find quote
AngryAlloy Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2017
Reputation: 0
Post: #2991
(2017-06-08 11:45)jurialmunkey Wrote:  
(2017-06-02 16:00)Fly_Miss Wrote:  
(2017-06-02 03:46)jurialmunkey Wrote:  Have you tried setting the widget again in the home customisation options? I have a feeling its target property is incorrrectly set, and setting the widget again will reset the target property.
Yea I tried going to the spotlight widget and chose a different folder to display and then switching it back. It displays the thumbnails fine..Thr videos just aren't clickable. However if I long press and press information then go to play it will. Not sure why I have to go through all this though. It used to work and just randomly stopped
Hmm. I have no idea why this would happen. It works fine for me when I tested it.
I recently have been running into this same issue. You can "click" the thumbnails on the widget but they don't interact or play. You have to long press, click information then play. Not sure what changed from before.
find quote
awedor Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
Post: #2992
(2017-06-16 04:06)jurialmunkey Wrote:  
(2017-06-13 22:04)awedor Wrote:  Hi
Love the skin, but one thing really bugs me. It's been mentioned before in this thread: the movie info dialog only shows one language flag, even on movies that have two audio tracks. Subtitle info is not showing at all for me, even though subtitles are definitely present. Any idea on this issue would be greatly appreciated.
Thanks
Should be fixed on latest git version. Can you please test and confirm.

Installed the Git version and it works, thanks!

Another thing I noticed:
There are some strings which are not translated to German, and are not available for translation at transifex, otherwise I would have just translated them.

Settings -> Skin-settings -> Main Menu ->
'Fallback widget'
'Limit number of items in widget'
'Replace widget fanart with background'
Settings -> Skin-settings -> Extras ->
'Use extended info for cast details in video info dialog'
Settings ->
The description texts of 'Configure interface settings', 'Configure library settings', 'Configure player settings'

Cheers
find quote
jurialmunkey Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,304
Joined: Feb 2013
Reputation: 214
Post: #2993
@awedor - unfortunately transifex is not currently being maintained by anyone so there isn't any way for me to upload or download new strings from there (and I don't have access personally) - its basically only for estuary and core now because that was setup with an automated system.
(This post was last modified: 2017-06-19 02:18 by jurialmunkey.)
find quote
Zacharybinx34 Offline
Senior Member
Posts: 139
Joined: Sep 2014
Reputation: 0
Post: #2994
Any chance you'll add backup/restore?
find quote
jurialmunkey Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,304
Joined: Feb 2013
Reputation: 214
Post: #2995
(2017-06-18 00:10)AngryAlloy Wrote:  
(2017-06-08 11:45)jurialmunkey Wrote:  
(2017-06-02 16:00)Fly_Miss Wrote:  Yea I tried going to the spotlight widget and chose a different folder to display and then switching it back. It displays the thumbnails fine..Thr videos just aren't clickable. However if I long press and press information then go to play it will. Not sure why I have to go through all this though. It used to work and just randomly stopped
Hmm. I have no idea why this would happen. It works fine for me when I tested it.
I recently have been running into this same issue. You can "click" the thumbnails on the widget but they don't interact or play. You have to long press, click information then play. Not sure what changed from before.
What widget is this for? The Fallback one or individual menu items? Also, what are you setting the widget to?


(2017-06-19 04:51)Zacharybinx34 Wrote:  Any chance you'll add backup/restore?
Added on latest git Smile
find quote
Post Reply