Work in Progress - Sio2-X - Isengard

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 760
Joined: Sep 2012
Reputation: 26
Location: the Matrix
Post: #1
you can test the new adapted branch at


SIO2X_KODI15_ISENGARD

feel free to test and feedback.

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
Blurayx Offline
Fan
Posts: 517
Joined: Mar 2015
Reputation: 3
Post: #2
Thanks for the Sio2-X - Isengard!!!

No issues so far
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 760
Joined: Sep 2012
Reputation: 26
Location: the Matrix
Post: #3
(2015-03-20 12:21)Blurayx Wrote:  Thanks for the Sio2-X - Isengard!!!

No issues so far

You're welcome. Big Grin

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
Cfgraven Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Mar 2015
Reputation: 0
Post: #4
Thanks very much for the skin
Works well Smile
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 760
Joined: Sep 2012
Reputation: 26
Location: the Matrix
Post: #5
You're welcome!

cheers.

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
htpt Offline
Banned
Posts: 1
Joined: Jul 2015
Post: #6
Hello fastcolors!'

I tried to contact you in private but no avail..
Please contact me Smile
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 760
Joined: Sep 2012
Reputation: 26
Location: the Matrix
Post: #7
sent you a pm

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
wolverine30008 Offline
Member
Posts: 54
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #8
Fastcolors,

Love the skin have it running on 2 kodi devices.I just can't seem to get the tv and movie Releases home icons to populate.Its just empty with either top rated shows or in cinemas located in the top left.I also tried a new install of kodi helix.still no luck not to mention I had trouble installing the skin it just stated it was currently downloading but it sat for sometimes 10mins or more before I gave up closed out restarted kodi and attempted the skin install again from a skin master of your skin.I even downloaded prior versions but still no luck finally I went back to the repo version and it took.Now I thankfully have it running on my android 4.2 box but I'm eager to get the movie and tv releases populated.
Are there any other prerequisites I need for the widgets that don't automatically download when first installing the skin like maybe for example skin widgets which I have already installed.
What are the dependencies to have the movie and tv releases to populate.could u please list all that is needed on a common build to gave everything working including widgets/shelf items also favorite folders from the new extended info 3.0.1 don't populate on the shelf either.
Any help or advice is appreciated.PLEASE HELP I have been at this all day.

Thanks

Kodi helix 14.2
skin version 3.2.0
android 4.2 xtreamer wonder box

Sorry I posted on this thread.I just noticed your last post date and wanted to make sure you seen this one.Thanks
find quote
fedux Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Jan 2015
Reputation: 1
Post: #9
(2015-03-08 17:10)fastcolors Wrote:  you can test the new adapted branch at


SIO2X_KODI15_ISENGARD

feel free to test and feedback.

I'm running SiO2X on Isengard on an Intel NUC Baytrail DN2820FYKH. Everything is fine with the exception that, when I select something, instead of start playing in fullscreen, the view stays on the GUI and I have to enter fullscreen as a second step.
In Confluence all is normal...

I'm adding the thread officially supporting the Openelec release we, NUC's owners, are running:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=...pid2051116

My first question is related to the only known issue, as reported at the end of the post.
SiO2X is my favorite skin overall, are there any chances I could use it again? Please, if you can, tell me only if I have to abandon it or not... Sad
(This post was last modified: 2015-08-09 10:09 by fedux.)
find quote
bornagainpengui Offline
Fan
Posts: 306
Joined: Dec 2008
Reputation: 3
Post: #10
So far almost everything has been great. I redid my configuration for the Isengard release from scratch and installed the skin, this time I enabled sets for my movies. Took some tweaking to organize things properly but after everything was set up I noticed that there seemed to be no way to set the logo for the Sio2X mode display. Is there a way to get the sets to line up with the rest of my movies or do I have to give up on having sets for my movies?
find quote
fastcolors Offline
Skilled Skinner
Posts: 760
Joined: Sep 2012
Reputation: 26
Location: the Matrix
Post: #11
(2015-08-08 22:39)bornagainpengui Wrote:  So far almost everything has been great. I redid my configuration for the Isengard release from scratch and installed the skin, this time I enabled sets for my movies. Took some tweaking to organize things properly but after everything was set up I noticed that there seemed to be no way to set the logo for the Sio2X mode display. Is there a way to get the sets to line up with the rest of my movies or do I have to give up on having sets for my movies?

You need to manually set the logo image.
download it into a reachable location, then highlight to the set and pull up context menu > choose "manage" and set the image for logo.

:-)

[Image: icon.png] [Image: bannersio2.png]
Did I Help? Add to my reputation
find quote
bornagainpengui Offline
Fan
Posts: 306
Joined: Dec 2008
Reputation: 3
Post: #12
(2015-08-11 21:06)fastcolors Wrote:  
(2015-08-08 22:39)bornagainpengui Wrote:  So far almost everything has been great. I redid my configuration for the Isengard release from scratch and installed the skin, this time I enabled sets for my movies. Took some tweaking to organize things properly but after everything was set up I noticed that there seemed to be no way to set the logo for the Sio2X mode display. Is there a way to get the sets to line up with the rest of my movies or do I have to give up on having sets for my movies?

You need to manually set the logo image.
download it into a reachable location, then highlight to the set and pull up context menu > choose "manage" and set the image for logo.

:-)
Huh. Might be a bug then, because when I try there is no option for logo when on a movie set/collection.
find quote
fedux Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Jan 2015
Reputation: 1
Post: #13
I still didn't find an answer to the problem I underline in the post above. Do you know if it's only a matter of editing some lines in the main .xml files?
find quote
future123 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #14
Hello fastcolors can you help me please via pm
find quote
future123 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: May 2014
Reputation: 0
Post: #15
Hello fast I have am mx2 openelec 5.0.8. I like your skin but think I am missing something. Would you show me how to set up and keep your skin up to date and make it run wife friendly.
find quote
Post Reply