[REQUEST] Addon for bigstar.tv
#31
Sorry for the late update, it doesn't seem to be what I tought It would be. I toughtthat maybe all the stuff required to do this -> http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=216111 had domething to do with it, but it didn't. I also uninstalled a couple of things, stopped others and chequed the cpu% and nothing.

The log says this:
Code:
09:50:14 T:4604 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
09:50:14 T:6512  NOTICE: Creating InputStream
09:50:15 T:6512  NOTICE: Creating Demuxer
09:50:15 T:6512   ERROR: CCurlFile::GetCookies - invalid cookie: '#HttpOnly_.tmdb.org    TRUE    /    FALSE    1577145000    __c    '
...... (lota of CCurlFile lines follow)...
09:50:16 T:6512  NOTICE: Opening stream: 0 source: 256
09:50:16 T:6512  NOTICE: Creating video codec with codec id: 28
09:50:16 T:6512  NOTICE: CDVDVideoCodecFFmpeg::Open() Using codec: H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10
09:50:16 T:6512  NOTICE: Creating video thread
09:50:16 T:6512  NOTICE: Opening stream: 1 source: 256
09:50:16 T:6512  NOTICE: Finding audio codec for: 86018
09:50:16 T:4548  NOTICE: running thread: video_thread
09:50:16 T:6512  NOTICE: Creating audio thread
09:50:16 T:7008  NOTICE: running thread: CDVDPlayerAudio::Process()
09:50:16 T:7008  NOTICE: Creating audio stream (codec id: 86018, channels: 2, sample rate: 44100, no pass-through)
09:50:16 T:7008  NOTICE: CDVDPlayerAudio::OutputPacket duplicate 4 packets of duration 23
09:50:16 T:4548  NOTICE:  fps: 29.970030, pwidth: 528, pheight: 400, dwidth: 469, dheight: 400
09:50:16 T:4548  NOTICE: Display resolution DESKTOP : [email protected] 60.00 - Full Screen (16)
09:50:16 T:7008  NOTICE: CDVDPlayerAudio::OutputPacket duplicate 4 packets of duration 23
09:50:16 T:7008  NOTICE: Previous line repeats 1 times.
09:50:16 T:7008  NOTICE: CDVDPlayerAudio::OutputPacket duplicate 1 packets of duration 23
09:50:16 T:7008  NOTICE: CDVDPlayerAudio::OutputPacket skipping a packets of duration 23
09:50:17 T:6964  NOTICE: Previous line repeats 2 times.
09:50:52 T:4604  NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
09:50:52 T:4604  NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
09:50:52 T:6512  NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
09:50:52 T:6512  NOTICE: Closing stream player 1
09:50:52 T:6512  NOTICE: Waiting for audio thread to exit
09:50:52 T:7008  NOTICE: thread end: CDVDPlayerAudio::OnExit()
09:50:52 T:6512  NOTICE: Closing audio device
09:50:52 T:6512  NOTICE: Deleting audio codec
09:50:52 T:6512  NOTICE: Closing stream player 2
09:50:52 T:6512  NOTICE: waiting for video thread to exit
09:50:52 T:4548  NOTICE: thread end: video_thread
09:50:52 T:6512  NOTICE: deleting video codec
09:50:52 T:4604  NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
This was on El Robot Magnos, but on Death Race 2000 there is also a couple of
Code:
10:01:18 T:5864   ERROR: CDVDPlayerAudio::DecodeFrame - Decode Error. Skipping audio packet (-1163346256)
10:01:18 T:5864   ERROR: CDVDPlayerAudio::DecodeFrame - Decode Error. Skipping audio packet (-1094995529)

Any ideas?
Reply
#32
(2016-07-03, 15:11)Alexsource Wrote: Sorry for the late update, it doesn't seem to be what I tought It would be. I toughtthat maybe all the stuff required to do this -> http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=216111 had domething to do with it, but it didn't. I also uninstalled a couple of things, stopped others and chequed the cpu% and nothing.

Any ideas?

Just FYI, it's always best to upload (full) logs to an external site such as pastebin.com or similar. I'm pretty sure the Mods and Foundation members would prefer not to see stream urls show up in the forum.

I watched Death Race 2000 (again lol), and the only mention of packets in my kodi log was 4 duplicates when the movie started, and when the movie ended the system asked for a packet but none were available. There was no indication of skipped packets due to decoding errors.

Wondering if we're delving into more of a hardware issue rather than an add-on issue? Huh

In any event, I'll try and find some time to watch El Robot Magnos, and see if anything shows up there.
XBMC Gotham (13.2) on ThinkPad T400 Ubuntu 12.04.5 | Kodi Krypton (17.6) on HTPC Lubuntu 16.04 | My Add-ons | My Repo
Reply
#33
Well, this box is kinda old... but other kodi addons work well. It's not impossible I guess that this could be hardware related. I'll try to tinker again with this. Maybe with a fresh install, see what happens.
Reply
#34
Ok, so I remembered I had a portable 14.2 helix lying around, Installed bigstar 0.1.4 and it seems to work fine with Magnos, Spoiler and even Death Race.
I'll keep checking things out. Maybe I'll try making a 16.1 Jarvis portable and try there.
Reply
#35
I'm gonna try making a 16.1 jarvis portable when I get back home to test. BTW, the defects that I find appear in the very beginning, so no need to watch the whole thing all over again XD. Also, I edited out the streaming url. I'll be more careful next time.
Reply
#36
Ok, It doesn't work on a portable 16.1, but it does on a portable 15.2. A portable 16.0 works the same as a portable 16.1. Huh So I guess somehting in Jarvis is making this addon work bad. Please let me know if you need more info / logs / etc.
Reply
#37
Just an update to say that this seems to work fine on a portable kodi 17 Krypto Alpha 2.
Reply
#38
I've recently tryed RC2 and 3 and anything seems to start playing from 00:00:06 seconds (wich skips the frist five seconds!), with a frozen frame that lasts about 2 more seconds. Any ideas?
Reply
#39
(2017-01-14, 19:08)Alexsource Wrote: I've recently tryed RC2 and 3 and anything seems to start playing from 00:00:06 seconds (wich skips the frist five seconds!), with a frozen frame that lasts about 2 more seconds. Any ideas?

Sorry, I've got no idea on that one. I don't have Krypton running on any of my systems, and probably won't until there's a final release. Did you notice this happening on any of the Beta releases?
XBMC Gotham (13.2) on ThinkPad T400 Ubuntu 12.04.5 | Kodi Krypton (17.6) on HTPC Lubuntu 16.04 | My Add-ons | My Repo
Reply
#40
I cannt play this, can you help me with this stream:

GET http://193.124.176.120/swf/130.m3u8?sf=d...kCsyHX1i9w HTTP/1.1
Host: 193.124.176.120
Connection: keep-alive
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36
X-Requested-With: ShockwaveFlash/24.0.0.186
Accept: */*
Referer: http://bro.adca.st/stream.php?id=130&cac...rm&p=1&c=0
Accept-Encoding: gzip, deflate, sdch
Accept-Language: en-US,en;q=0.8
If-None-Match: "5878f00f-212"
If-Modified-Since: Fri, 13 Jan 2017 15:19:43 GMT

on vlc working fine like this:

#EXTM3U
#EXTINF:0, Sky Sports 1
#EXTVLCOPT:http-referrer=http://bro.adca.st/stream.php?id=130&cache=4&width=100%&height=100%&stretching=uniform&p=1&c=0
#EXTVLCOPT:http-user-agent=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36
http://193.124.176.120/swf/130.m3u8?sf=d...kCsyHX1i9w

but in kodi not working like this:

#EXTM3U

#EXTINF:0, Sky Sports 1
http://193.124.176.120/swf/130.m3u8?sf=d...rm&p=1&c=0
Reply
#41
(2017-01-15, 00:50)MetalChris Wrote:
(2017-01-14, 19:08)Alexsource Wrote: I've recently tryed RC2 and 3 and anything seems to start playing from 00:00:06 seconds (wich skips the frist five seconds!), with a frozen frame that lasts about 2 more seconds. Any ideas?

Sorry, I've got no idea on that one. I don't have Krypton running on any of my systems, and probably won't until there's a final release. Did you notice this happening on any of the Beta releases?

Actually, I didn' bother with the betas. But I'll try to get one of then running as portable mode and see what happens.
Reply
#42
Well, beta 6 has this problem as well. I went and disabled hardware acceleration but it didn't seem to help.
Reply
#43
(2017-01-15, 15:56)Alexsource Wrote: Well, beta 6 has this problem as well. I went and disabled hardware acceleration but it didn't seem to help.

So I went ahead and installed Krypton on my system at work (don't tell my boss Wink), and I'm seeing similar behavior. Everything seems to start at 4 or 5 seconds, though I didn't notice any freezing frames. I can't access the log on my work system, so I can't see what's going on behind the scenes. When I get around to installing Krypton on one of my systems at home I'll take a look at this, but if I understand the actual playing of videos in Kodi (big if), this really doesn't have anything to do with the add-on, as it is actually Kodi that does all the playing. The add-on just gets the stream, and then hands it off to Kodi.
XBMC Gotham (13.2) on ThinkPad T400 Ubuntu 12.04.5 | Kodi Krypton (17.6) on HTPC Lubuntu 16.04 | My Add-ons | My Repo
Reply
#44
Yeah, but I've tryed some other addons and they seem to be fine. I can upload a log later if you need it.
Reply
#45
Well, I never figured anything out as far as why streams seem to start at 5 seconds in Krypton. My guess is there's something on the BigStar side. I've tried a number of different streams and different ways of playing them, including the use of a .strm file, and it still does it. I thought maybe there's something in the .m3u8 file that's causing this, but I just don't know enough about the structure of an .m3u8 file to spot anything.

I'm stumped. Huh

All I can suggest at this point is to make use of the left arrow once the stream starts.

In any event, I've been informed of a different issue, which prompted me to release an update. Apparently I had an error in the addon.xml file that was causing Kodi to think the add-on is broken. Thanks @mrsfixit for letting me know about this. It was also requested that I turn off the forced views (I believe these have no effect in Krypton, but only previous versions). The updated version should fix the addon.xml, and will also remove the forced views. I added an option in the settings to force views for those who really want to do this (I do) in older versions using the Confluence skin (or any skin based on Confluence).

As an added bonus, there will now be more content available in HD, since I've found a better way to access the streams. Big Grin

Please uninstall any existing versions of BigStar before installing the latest version:

EDIT: Please download the latest version from post #49.

Please post a link to a log (wiki) on pastebin.com or similar site if you have any issues.
XBMC Gotham (13.2) on ThinkPad T400 Ubuntu 12.04.5 | Kodi Krypton (17.6) on HTPC Lubuntu 16.04 | My Add-ons | My Repo
Reply
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[REQUEST] Addon for bigstar.tv51