Bug Helix - upnp library share don't follow symlinks
#1
I have to KODI setups: One is the main setup (KODI1) that has the HDD connected and another one (KODI2) that is connected to KODI1 library via upnp
KODI1 has two HDD. The HDD1 has some symblic links to the HDD2
KODI1 can see this tv-shows files with symbolic links but the KODI2 can't see it. It shows

Here's the VNC screenshots + WinSCP showing the folder that symbolic links.

Can someone confirme it's an issue?


Image
Image
Reply
#2
please?
Image
Reply
#3
I think you'll have to provide more info - especially the OS which KODI1 and KODI2 are running.
I don't have practical experience of symlinks and KODI,but various postings suggest that they can be a problem, and may not work anyway with upnp.
Derek
Reply
#4
both running OSMC
I only need someone else to try to reproduce and confirm it's a bug
Image
Reply
#5
Wouldn't it be more more useful to test with Kodi 15.x?

Edit: I see you're in touch with @Montellese - he's the authority on this...
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
Reply
#6
OSMC dont let me test unstable releases. Only final =(
Will have to wait. Sorry.
Image
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Helix - upnp library share don't follow symlinks0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.