Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)
Code:
# vcdbg log assert
871453.420: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
871453.458: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
871453.501: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
873551.481: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
873551.532: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
873551.578: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
885856.840: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
885856.875: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
885856.915: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
888551.502: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
888551.554: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785
888551.600: assert( abs(clock_rate[i] - f) < 1000000 ) failed; ../../../../../helpers/arm_loader/arm_loader.c::adjust_gpu_freqs_pre line 2785

Once DVB video has frozen, Kodi GUI will freeze after a few actions as well ("stop video" for the most part).

"systemctl restart kodi" does not bring back a workable system, only workable GUI. Trying to watch TV again will freeze Kodi again, stating "Buffering..." and nothing more.

After another "systemctl restart kodi" and then when I try to play an MP4 video, GUI will say "Working..." and freeze, no video/audio.

Then I killed basically every add-on process with exception of kodi, restarted Kodi again and it would freeze on that MP4 at "Working...".

Now I turned off any video acceleration to see if it makes a difference.
Katastrophentourist
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0) - by MarkT - 2015-08-10, 23:19
Bluetooth on #1003 - by cdvreede - 2015-10-13, 11:08
Re: RE: Bluetooth on #1003 - by Milhouse - 2015-10-13, 13:24


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)510