Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)
Just tried that, same issues no matter what (UI at Desktop, 1080p/60.00Hz, 1080p/59.94Hz, or even 1080p/50.00Hz, which previously seemed to do the trick). I have 2x Pi2's with different mSD cards in them, so this isn't some issue with a particular Pi2. I even kept original Confluence skin, no add-ons, and just did plain vanilla file playback of 2D and 3D. Same problems with both Pi2's and my Epson 5025UB PJ, via Onkyo NR636 AVR. No issues with my Chromebox with exact settings with same 2D files, and no such issues with my HiMedia Q5 and same 2D and 3D files.

Image

At this stage, I'm pretty frustrated with Pi2 and may give up for a while at least. Spent way too many hours trying to get it to work right, even with 2D. Always same issue... play a video for 15-20 secs, stop, then play next and blank screen. Or, if I'm lucky, happens after 3rd video playback or 4th. With 3D, same damn thing. There's something with Pi2 and the signal switches (the way it's sending them) that my PJ doesn't like. Not just Epson 5025UB, but also BenQ W1070. But, issue is worse on Epson. At this point, I've tried most builds from #0916 to #1016.
[H]i-[d]eft [M]edia [K]een [V]ideosaurus
My Family Room Theater
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
Bluetooth on #1003 - by cdvreede - 2015-10-13, 11:08
Re: RE: Bluetooth on #1003 - by Milhouse - 2015-10-13, 13:24
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0) - by hdmkv - 2015-10-17, 19:21


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 16.0)510