•   
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  •   
  Thread Closed
Solved [JAPAN only] HTTP 502 Bad Gateway error for most of add-ons, scripts, and skins
#16
I just realised this is a Windows sub-forum. Bug happens in Windows and in Kodibuntu. In my opinion this is a Kodi bug!
#17
Still not working as the past several weeks.

Most 502 error reports seem to come from users in Asia, and the mirror site in Asia (http://mirrors.ustc.edu.cn/xbmc/) keeps returning 404 error.

Could this be the reason like this incident (191368 (thread))?
#18
This is what I get for mirroring status (http://mirrors.xbmc.org/mirmon.html)


Image


If I click on "List of mirror" or "Sever Traffic", both returns 404 error.
#19
Thread should probably be moved to the website and forum issues sub-forum. I guess Kodi.tv is running nginx, maybe an admin can look at logs and see if there is a problem.

scott s.
.
#20
Wow! Still no reactions at all?

It's been a week since I reported the issue. Let me know what actions you guys have taken so far to address this problem.

Users around here are reporting on forums they have been using VPN or manual installation to download add-ons.
#21
(2015-09-08, 03:30)tars Wrote: Still not working as the past several weeks.

Most 502 error reports seem to come from users in Asia, and the mirror site in Asia (http://mirrors.ustc.edu.cn/xbmc/) keeps returning 404 error.

Could this be the reason like this incident (191368 (thread))?
i don't know that mirror so you can't use it.

also we asked some question but no one responded.

"are you all from japan?"


a "doesn't work" or "me too" is useless to us and as such we ignore that. We need proper descriptions.
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
#22
(2015-09-09, 22:01)Martijn Wrote:
(2015-09-08, 03:30)tars Wrote: Still not working as the past several weeks.

Most 502 error reports seem to come from users in Asia, and the mirror site in Asia (http://mirrors.ustc.edu.cn/xbmc/) keeps returning 404 error.

Could this be the reason like this incident (191368 (thread))?
i don't know that mirror so you can't use it.

also we asked some question but no one responded.

"are you all from japan?"

That mirror is listed in your mirror list page (Mirror_list (wiki)) as the only Asian mirror site.
I'm in Korea.
#23
(2015-09-09, 22:01)Martijn Wrote: a "doesn't work" or "me too" is useless to us and as such we ignore that. We need proper descriptions.

What more descriptions do you need? Let me know.
#24
(2015-09-09, 22:07)tars Wrote:
(2015-09-09, 22:01)Martijn Wrote:
(2015-09-08, 03:30)tars Wrote: Still not working as the past several weeks.

Most 502 error reports seem to come from users in Asia, and the mirror site in Asia (http://mirrors.ustc.edu.cn/xbmc/) keeps returning 404 error.

Could this be the reason like this incident (191368 (thread))?
i don't know that mirror so you can't use it.

also we asked some question but no one responded.

"are you all from japan?"

That mirror is listed in your mirror list page (Mirror_list (wiki)) as the only Asian mirror site.
I'm in Korea.

well i maintain the actual mirror configuration and that list is wrong/outdated
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
#25
Then what's happening?

Also I don't know this would be of any help. But when a download (on a browser) is rarely possible, I noticed it connects to this server:

Sweden The Computer Society at LU & LTH http://ftp.df.lth.se/pub/xbmc/
#26
any difference now?
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
#27
(2015-09-09, 22:25)Martijn Wrote: any difference now?

Yes, it's now working again! Big thanks for your help!
So what was the problem?
#28
Working like a charm now. Thank you to whoever fixed it. Out of curiosity, what was the problem?
#29
We send(t) a special referrer on some occasions that was not handled by our new mirror system.
#30
I had a problem for a couple hours on Sep 10 -- first was getting no response from a mirror site ( a .fr site). Then I wasn't getting any response from the mirror server. It was corrected about an hour later. I assume these things happen from time to time.

scott s.
.
  •   
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[JAPAN only] HTTP 502 Bad Gateway error for most of add-ons, scripts, and skins51