Feature Requests for Unity

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ADZIE Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #16
Please make it so that the seekbar shows up when you move your cursor instead of only the play,stop,rewind etc buttons.
find quote
Roger79 Offline
Junior Member
Posts: 24
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #17
I just discovered your skin and I like it. However, when I'm on movies in home screen, the recently added movies shows including those I've allready watched. Would love it if only the unwatched were listet.. Waiting for the Jarvis update :-)...
find quote
Tennyten Offline
Senior Member
Posts: 170
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Post: #18
Can multi-image be added for homescreen background? And will this be krypton compatible?
find quote
jaymcdonough Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #19
Hello,

First, I just want to say thanks to whoever built the Unity theme, I LOVE LOVE LOVE the ability to modify the menus and link them to areas, super cool design and one I've only seen in this skin.

I forked the design for use in my own - http://jaymcdonough.com/gtvrepo It's really been shaping up too.
I really just started hacking at it so it's not perfect but I think it's coming together..

Anyway, my question is this.. for the default (500) thumbnail view I'm getting a green overlay for some reason and cant figure it out.. I think it's from the skins layout / view files but I need to locate them and see.. maybe someone can check it out and let me know? Hope this is the right place to post..

Thanks
Jay
find quote
altheus Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #20
I think the play/pause bar could be revised. Currently it sits over subtitles, which means you need to pause in order to take any action. Perhaps placement either middle, or top of the screen could help.
find quote
x007sunny Offline
Member
Posts: 73
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #21
How do I set custom background?
find quote
x007sunny Offline
Member
Posts: 73
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #22
(2016-07-20 21:20)Tennyten Wrote:  Can multi-image be added for homescreen background? And will this be krypton compatible?

Yeah anyone?
find quote
elz64 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #23
Hi,

This a request about the behavior of the CD menu when disc is inserted.
By default there's only a load/eject menu wich is poor.

I found a way to add a play option in the parameters of the skin adding a command "PlayDVD()" .

Any idea to add a rip command the same way ?

and finally adding those features by default to Unity.

Thank you
find quote
BobCratchett Offline
Posting Enthusiast
Posts: 1,454
Joined: Jan 2015
Reputation: 148
Post: #24
(2016-10-10 16:09)elz64 Wrote:  I found a way to add a play option in the parameters of the skin adding a command "PlayDVD()" .

Any idea to add a rip command the same way?

To add it the same way, add a command 'RipCD' - see List of built-in functions (wiki) for a selection of the commands Kodi supports.

Alternatively select 'Choose item for menu', then 'Kodi Command >' (the very last item) and then 'Rip audio CD'.
find quote
manfredp Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Oct 2016
Reputation: 0
Post: #25
First of all let me thank you for this amazing skin. This should really become the default one Wink

Second I ran into a small issue with 3D. The pop-up for the 3D options is not skinned for unity but uses the default Confluence.
Screenshot
find quote
ADZIE Offline
Junior Member
Posts: 16
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #26
can you add an option to loop videos?
find quote
buffyamuff Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Post: #27
Hey, any chance of a Krypton compatible version? - really want to keep using this skin...

Cheers
find quote
Fungusfeet Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #28
Artist Slideshow support would be nice (assuming it's not just my system it doesn't work on).
Works on my system but only if I switch to refocus skin.
find quote
Bumpaneer Offline
Skilled Skinner
Posts: 332
Joined: Jan 2011
Reputation: 19
Post: #29
(2017-02-07 17:45)Fungusfeet Wrote:  Artist Slideshow support would be nice (assuming it's not just my system it doesn't work on).
Works on my system but only if I switch to refocus skin.

Artist Slideshow integration will be in the next Krypton release.
https://github.com/bumpaneer/skin.unity/...9858fc33ca

Thanks for the suggestion.
find quote
Fungusfeet Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #30
Nice, works great.
(This post was last modified: 2017-02-08 12:36 by Fungusfeet.)
find quote