Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2015-12-30, 19:34)popcornmix Wrote:
(2015-12-30, 19:32)movie78 Wrote: Having issue when playing 3D.ISO

Running on OpenELEC (Milhouse) - Version: devel-20151228220234-#1228-g6551bd1 [Build #1228] 7.0, kernel: Linux ARM 32-bit version 4.4.0-rc7

1-Green microblock and pixelation
2-A lot of buffering
3- Audio dropout

Did this work in an earlier build? I have tested almost all the build i could not recall which build that was working correctly
Does an mkv remux of the ISO work correctly? All my media are in ISO format

I have try three different ISO and and all had the same issue,specially with the Buffering

I see a lot repetitive of this in the Kodi Logfile

Quote:07:43:54 1428.682007 T:1343222688 NOTICE: CDVDMessageQueue::GetLevel() - can't determine level
07:43:54 1428.682251 T:1343222688 NOTICE: Previous line repeats 1 times.
07:43:54 1428.682251 T:1343222688 DEBUG: ProcessPacket - audio:0 video:0
07:43:54 1428.682495 T:1343222688 DEBUG: Previous line repeats 1 times.
MY CURRENT MEDIA PLAYER | MY HOME THEATER
MINIX NEO U9-H LIBREELEC v18 Leia | EGREAT A10 | NVIDIA SHIELD
SAMSUNG QLED QN75Q7 | Sony 43 Android TV HDR
XBOX ONE X UHD BLU-RAY | PS4 PRO 4K w/PSVR
NAKAMICHI PRO 7.1.4 DTS:X/ATMOS 
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by movie78 - 2015-12-30, 19:37
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.