Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-01-08, 01:35)Milhouse Wrote:
(2016-01-08, 01:23)beertank Wrote: Trying to run OpenELEC Configuration 0.6.8 locks screen on build #0107, never gets to OpenELEC Config menus. Can move pointer OK but can't select anything. Can SSH OK (eg to reboot)

Seems to be a non-existent control:

Code:
23:33:00 2794.236816 T:1964560384   DEBUG: ------ Window Init (/usr/share/kodi/addons/skin.confluence/720p/mainWindow.xml) ------
23:33:00 2794.237061 T:1964560384    INFO: Loading skin file: /usr/share/kodi/addons/skin.confluence/720p/mainWindow.xml, load type: LOAD_ON_GUI_INIT
23:33:00 2794.237549 T:1964560384   ERROR: LoadXML: Unable to load skin file /usr/share/kodi/addons/skin.confluence/720p/mainWindow.xml
23:33:00 2794.237793 T:1964560384   DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory ()
23:33:00 2794.237793 T:1964560384   DEBUG:   ParentPath = []
23:33:00 2794.286865 T:1583346592   ERROR: EXCEPTION: Non-Existent Control 1000
23:33:00 2794.287109 T:1944056736   DEBUG: CAESinkPi:Drain delay:24ms now:0ms
23:33:00 2794.288818 T:1583346592   ERROR: EXCEPTION: Non-Existent Control 1000
23:33:00 2794.290527 T:1964560384   ERROR: Previous line repeats 1 times.
23:33:00 2794.290771 T:1964560384   DEBUG: Activating window ID: 10138
23:33:00 2794.290771 T:1964560384   DEBUG: ------ Window Init (DialogBusy.xml) ------
23:33:00 2794.300537 T:1583346592   ERROR: EXCEPTION: Non-Existent Control 1000
23:33:00 2794.315186 T:1964560384   ERROR: Previous line repeats 3 times.
23:33:00 2794.315430 T:1964560384   DEBUG: ------ Window Deinit (DialogBusy.xml) ------


http://sprunge.us/hDGQ

Build #0106 is fine. Not immediately obvious which commit might be causing this.

Edit: Ah, the error is that it can't load the skin file, so file/dir/io related... and indeed that file is missing from the build... WTF...
Edit2: There is no "mainWindow.xml" in the Confluence skin, nor was there yesterday so this seems to be some sort of screw up in terms of asset loading? The addon is using a file called "service.openelec.settings/resources/skins/Default/720p/mainWindow.xml" but Kodi in build #0107 is trying to load the xml from the Confluence directory not the addon directory.

Same window load process in build #0106:
Code:
23:39:53  43.324848 T:1964781568   DEBUG: ------ Window Init (/usr/share/kodi/addons/service.openelec.settings/resources/skins/Default/720p/mainWindow.xml) ------
23:39:53  43.325020 T:1964781568    INFO: Loading skin file: /usr/share/kodi/addons/service.openelec.settings/resources/skins/Default/720p/mainWindow.xml, load type: LOAD_ON_GUI_INIT
23:39:53  43.376808 T:1964781568   DEBUG: POParser: loaded 193 strings from file /usr/share/kodi/addons/service.openelec.settings/resources/language/English/strings.po
23:39:53  43.494900 T:1944056736   DEBUG: Previous line repeats 15 times.
23:39:53  43.495029 T:1944056736   DEBUG: CAESinkPi:Drain delay:25ms now:0ms
23:39:53  43.495716 T:1964781568   DEBUG: POParser: loaded 193 strings from file /usr/share/kodi/addons/service.openelec.settings/resources/language/English/strings.po
23:39:53  43.543613 T:1964781568   DEBUG: Previous line repeats 1 times.
23:39:53  43.543762 T:1964781568   DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory ()
23:39:53  43.543827 T:1964781568   DEBUG:   ParentPath = []
23:39:53  43.584419 T:1964781568   ERROR: Control 1000 in window 13001 has been asked to focus, but it can't
23:39:53  43.585407 T:1964781568   DEBUG: Activating window ID: 10138
23:39:53  43.585583 T:1964781568   DEBUG: ------ Window Init (DialogBusy.xml) ------
23:39:53  43.585674 T:1650557856    INFO: CPythonInvoker(7, /usr/share/kodi/addons/service.openelec.settings/default.py): script successfully run
23:39:53  43.700794 T:1650557856    INFO: Python script stopped
23:39:53  43.701012 T:1650557856   DEBUG: Thread LanguageInvoker 1650557856 terminating
23:39:53  43.833046 T:1964781568   DEBUG: ------ Window Deinit (DialogBusy.xml) ------

http://sprunge.us/XYaf

OpenELEC Config working fine again in #0108
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by beertank - 2016-01-09, 00:15
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.