Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-01-09, 04:17)Milhouse Wrote: Don't worry - I dug out a copy of Yatse and have reproduced the issue. On both RPi and RPi2 as well as x86, Yatse navigation isn't working in build #0108, but is working in #0107.

Kodi in #0108 is just not responding to any Yatse navigation keys - no response whatsoever, as if it isn't "seeing" them. The Home/Movies/TV buttons work, however. The volume mute button also works, but not volume up or volume down. I can reboot (and presumably use other power menu options) but that's about it.

If I revert the Joystick controller change, PR8807, then Yatse works again. Have left a comment on github.

I came to the same situation with Yatse.

However I found playback of x265 videos stuttering. It started from build #0107, rolled back to build #0106 back to normal. There's no marcoblock, no artifacts, just stop after a few second, playback tried starting again for another few seconds and completely halt, both video and audio. While in that state, I can still transfer another build to the update directory and command a reboot using Yatse (both #0107 and #0108). I guess it was only the GPU hanged.

Is that any hope that 10-bit HEVC will be supported on RPi2 in future? Or it exceeded the capability of the processor?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by wchick132 - 2016-01-09, 18:24
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.