Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
Hi,

So I've been using the testbuilds (rpi2 and #0209 now) for a while, and I'm having an issue for quite some time now. (I'm updating testbuilds everytime you release a new one Wink)

I'm getting loads of buffer after playing 1 file. The first one goes without a problem but if I want to play another video it just starts buffering... I tried changing my advancedsettings with recommended settings for rpi2 with no success.

I'm getting problems with a single share (either NFS or SMB), I got no problems with other big bitrates files on other shares.

It's not a bandwidth issue with my share since it's working fine for the first file, either it's SD or HD (should output 20MB/s without a problem).

So I installed the log upload and I can see that i'm getting loads of "DatabaseUtils::GetSortFieldList: unknown field 27" when playing files after the first one.

I'm guessing it's a db issue ? (not local, i'm using a distant mysql server) but I'm not sure if it's testbuild related or not. I'm up for a clean install if needed but wanted to share this first.

Here's my log (deleted) (playing a 20 mins tv episode flawlessly then i'm trying other files).

Thanks and keep up the good work!
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by rainje - 2016-02-11, 03:09
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.