Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-03-13, 11:47)herrmeier01 Wrote:
(2016-03-13, 07:54)loggio Wrote:
(2016-03-13, 01:30)Milhouse Wrote: Can you be more specific when you say it's broken? Do you get an error, or is it just empty? If it's empty have you forced a refresh?

I can confirm... Fresh install on 3 raspberrypi 2's all say "could not connect to repository." When trying to access openelec repo.

@Milhouse Sorry, should be more detailed. Yes, there is a message like "Can not connect to repository". Same as "loggio" write.
This happen also after a refresh of the repository. The Kodi repository is working but Openelec isn't...

Can you explain the steps to reproduce this "clean install"? Are you installing a 6.0.3 disk image and then upgrading to this test build? Or installing from the tar manually to an empty SD card... or? Is the empty repository problem present in 6.0.3? Don't have time to look into this today, any debug logs and more information would be useful.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by Milhouse - 2016-03-13, 13:06


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.