Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-03-24, 13:24)Kiralina Wrote:
(2016-03-24, 13:00)Milhouse Wrote: Turn on debug logging in your last working version, and attempt the upgrade again. See if you can log in with ssh and post a link to your debug log (wiki) - to upload the debug log from the command line:
Code:
cat /storage/.kodi/temp/kodi.log | paste
then post the link.
Later edit: upgrading to #0323 from a clean OE 6.0.3 seems to work. After some 5 min in the hexagons Kodi screen it finally booted. I'll set it up now and see if something breaks.
I'm experiencing similar issues.

After an update from #0321 to #0323, using the dev update add-on, my RPi2 hanged at the "rainbow screen", right after plugging in the power. I had to manually copy SYSTEM and KERNEL (renamed to kernel.img) from the latest build to the system partition again to get it to boot again.
After this, OE hangs for at least 5 minutes at the second Kodi splash screen after the Kodi animation. When it finally continues I get presented with a series of PVR add-on errors, even though I never used this stuff.

Let me know if my log is sufficient.
MECOOL KIII Pro (S912)
Raspberry Pi 2 Model B, overclock mode: 'Pi2' (1000/500/500/2), gpu_mem_1024: '320'
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by Forage - 2016-03-24, 16:02


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.