Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-03-24, 16:01)Milhouse Wrote:
(2016-03-24, 13:24)Kiralina Wrote: Later edit: upgrading to #0323 from a clean OE 6.0.3 seems to work. After some 5 min in the hexagons Kodi screen it finally booted. I'll set it up now and see if something breaks.

Second boot and once again hangs for more than 5 min in the Kodi screen. Finally it boots and PVR channel manager is searching for a very long time. I don't use TV channels and PVR. I'm almost sure that my problems come from pvr manager. All PVR clients are enabled by default and I'm having a hard time disabling them because kodi freezes every time I try to do it.

You'll need to ssh into the machine and check dmesg and your kodi.log as something is clearly not right, but I suspect it's hardware related (duff SD card, power?) rather than software.

I changed 3 microsd cards (lexar and sandisk class 10) and one of them is new. I formatted all from disk utility on os x and written the OE image both with applepi baker app(1card) and with commands from terminal (2 cards). All is fine with OE 6.0.3 and builds previous to #0323

I have the right power supply for RP3, the 5,1V 2,5A, the original one from RP foundation.

I started with clean OE 6.0.3 img, no addons, no library integration.

I even removed the hifiberry digi+ board from the RP3.

It doesn't make any difference. I get the very long boot and after boot the pvr manager errors . No live TV is enabled. It's just default OE, with no personal settings.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by Kiralina - 2016-03-24, 17:43


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.