Thread Closed
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-04-03, 13:00)Milhouse Wrote:
(2016-04-03, 11:26)cojms1 Wrote: @Milhouse

I have a Pi1 that acts as a tvheadend server. It is running #320 and is using the latest tvheadend addon from your list. Unfortunately the service doesn't seem to start.

When I run the binary manually I get an error stating that line 29 can't open and then lots of formatted text (looks like it's in wingdings).

Is this a known problem? I notice that the tvheadend bump to ffmpeg 3 has stopped recent addon builds, so maybe I should just wait?

I'm not aware of any such problems, maybe someone familiar with tvheadend can advise, or do you have a tvheadend log you can upload? Other than that, wait until I'm building new tvheadend builds again.

Thanks for the quick response.

Here's the service.log from when tvheadend attempts to start. http://sprunge.us/QDef

It does this even if I just ask the binary to output version using the parameter --version.

If anyone sees anything obvious then great. If not, I'm in no rush and can avoid HD channels - the Live TV functionality is only used in bedrooms so these channels aren't a necessity.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
RPI 3 no internet access on wifi - by b1m1 - 2016-03-09, 14:44
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by cojms1 - 2016-04-03, 13:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)56
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.