Release - Amber now updated for Jarvis\v16

  Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.8 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
calexicoca Offline
Member
Posts: 67
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #31
Is there a way to fix this? When I click icon to chose subtitles Stereoscopic 3D mode opens up and and blocks submenu for downloading subtitles. Really annoying.

[Image: Clipboard_Image_1.jpg]
(This post was last modified: 2016-02-23 16:41 by calexicoca.)
find quote
joethepartylion Offline
Fan
Posts: 390
Joined: Sep 2014
Reputation: 27
Location: Peterborough, UK
Post: #32
(2016-02-23 16:40)calexicoca Wrote:  Is there a way to fix this? When I click icon to chose subtitles Stereoscopic 3D mode opens up and and blocks submenu for downloading subtitles. Really annoying.

Ah yes, my fault, I've pushed a fix to Jester, if you are confident you can change the two occurrences of ID 656 to 655 on line 406 in VideoOSD.xml until a new release.
(This post was last modified: 2016-02-23 17:02 by joethepartylion.)
find quote
calexicoca Offline
Member
Posts: 67
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #33
Easy-peasy! Done. Thanks a million!
find quote
trixter Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #34
I have Amber loaded on latest kodi 16.0 and after setting up the menu shelf it crashes after a few uses and resets everything. It's loaded on an Amazon firetv box. What am I doing wrong? Is this a know issue?
find quote
Smultie Offline
Member
Posts: 58
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #35
Can we expect Krypton support any time soon?
find quote
glubbish Offline
Senior Member
Posts: 146
Joined: Nov 2013
Reputation: 3
Location: Melbourne Australia
Post: #36
Hi,

New to this skin.
Can someone tell me how to make file manager available?

Thanks.
find quote
tinnyskillz Offline
Member
Posts: 58
Joined: Dec 2013
Reputation: 2
Post: #37
(2016-02-29 09:49)glubbish Wrote:  Hi,

New to this skin.
Can someone tell me how to make file manager available?

Thanks.

It's in the settings menu. To the right of Appearance, Videos, Music etc.
find quote
glubbish Offline
Senior Member
Posts: 146
Joined: Nov 2013
Reputation: 3
Location: Melbourne Australia
Post: #38
Thanks. Rep+1
find quote
michaelopenshaw Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jan 2016
Reputation: 0
Post: #39
I use favourites for menus and feeds within plugins/addons (ie: local news, trakt collections) and would like to know if there is a way to have them refresh content everytime I open them. I have to either go through the the original addon and navigate to where I need to get, or exit and re enter kodi....at the moment.

Let me know if I'm missing something or if this is just the way she goes.
find quote
joethepartylion Offline
Fan
Posts: 390
Joined: Sep 2014
Reputation: 27
Location: Peterborough, UK
Post: #40
(2016-02-26 22:39)Smultie Wrote:  Can we expect Krypton support any time soon?

I'm working on it, still a few bits to tweak and I was waiting for the settings dialogs consolidation to be committed (which it now has). hopefully I'll have something in the next couple of weeks.
(This post was last modified: 2016-03-07 12:26 by joethepartylion.)
find quote
MifPT Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #41
Hi guys,

I'm a new in this. I have been using the Amber skin on my kodi in my Rasp PI2.
(Thank you all for that)

But, how can I update my kodi to the new version 16? The Jarvis one?
I don't find any selection on the Settings menu to Update the kodi...


Thanks in advance,
MifPT
find quote
Fredouye Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Sep 2015
Reputation: 1
Post: #42
(2016-03-08 22:13)MifPT Wrote:  Hi guys,

I'm a new in this. I have been using the Amber skin on my kodi in my Rasp PI2.
(Thank you all for that)

But, how can I update my kodi to the new version 16? The Jarvis one?
I don't find any selection on the Settings menu to Update the kodi...


Thanks in advance,
MifPT
Hi

which system are you running on your Pi2 ? OpenELEC, OSMC or something else ?
find quote
MifPT Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #43
Hi Fredouye,

I'm using OSMC on the RaspPI2.
Thanks,
MifPT
find quote
forrest1110 Offline
Junior Member
Posts: 29
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #44
This skin works amazing now with Jarvis 16.0... Thank you so much for updating!! Great work...
find quote
jbmediabox Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #45
Where can I get the latest AMBER skin for Jarvis ?

Thanks in advance !!

JB
find quote
Post Reply