iPad - THE Remote for Kodi

  Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
DrJogalog Offline
Member
Posts: 52
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #31
Anyone know how to add a "settings" button to the layout so I can launch he settings on the XBMC device? I cannot find an option anywhere. The keyboard shortcut would be the letter "S" but I don't seem to be abke to add that as an option. Every other option and some, except settings!
Thanks.

-edit - When I say "settings", what I actally mean is "exit screen" which gives the option for settings etc. (as suggested above, the keyboard shortcut is "S").
(This post was last modified: 2017-04-09 20:53 by DrJogalog.)
find quote
Shawzborne Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #32
Hi @stryjek4

Do you have a Test Flight or other iOS testing service beta available for the iPhone/Universal version of the app? If yes please Private Message me so I can help beta test it. I want to help put word in for features and help work out bugs etc.

-3D force touch
-iPhone 7/8 haptic vibration feedback
-Spotlight search like in the iPad version
-More useful widgets (possibly customizable ones)
- Customizable UI colours other than just orange.(iPhone and iPad)

Im sure I will think of some more later

Thank-you very much Dev Team!

Shawn
find quote
sbfss Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Apr 2016
Reputation: 0
Post: #33
We have just released version 2.0 of THE Remote with iPhone support.

Enjoy
find quote
isamu.dragon Offline
Posting Freak
Posts: 1,082
Joined: Feb 2009
Reputation: 11
Location: T.A.R.D.I.S.
Post: #34
Noticed that I cannot enable/disable Passthrough through the apps menus like I could in the previous version

[Image: isamu_dragon.png]
find quote
sbfss Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Apr 2016
Reputation: 0
Post: #35
Thanks for feedback, will be fixed soon.
find quote
Shawzborne Offline
Junior Member
Posts: 45
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #36
Great work on the iPhone app guys!

Would you please work on creating a Watch OS 4 app for THE remote? I would like to be able to get rid of the rest of the Kodi remotes on my phone. Please add the ability to pause and play for starters.

Thank-you,

Shawn
find quote
MiniWalks Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
Post: #37
Hey guys,
Long time Kodi/XBMC user first time poster Tongue

It seems since the recent iOS update for the remote that the TV Shows only shows in Banner mode, even when changing the preference to be posters.

My iPhone is 10.3.3

Odd however that my iPad which is older iOS code 8.3

Anyone come across this before?
find quote
DrJogalog Offline
Member
Posts: 52
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #38
(2017-08-13 14:06)MiniWalks Wrote:  Hey guys,
Long time Kodi/XBMC user first time poster Tongue

It seems since the recent iOS update for the remote that the TV Shows only shows in Banner mode, even when changing the preference to be posters.

My iPhone is 10.3.3

Odd however that my iPad which is older iOS code 8.3

Anyone come across this before?

Works fine on both iPad Air 2 and iPhone 6+ running the latest iOS version. This is over multiple Kodi instances on various platforms too.
find quote
MiniWalks Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
Post: #39
(2017-08-13 14:34)DrJogalog Wrote:  Works fine on both iPad Air 2 and iPhone 6+ running the latest iOS version. This is over multiple Kodi instances on various platforms too.

That's what's odd, I've got 4 devices, all running latest kodi remote;
iPad Air 1 - iOS 8.3 - fine
iPad Mini 3 - iOS 10.3.3 - fine
2x iPhone 7 - iOS 10.3.3 - broken

Which web remote UI are you using?

I'm on Kodi 17.3 with Aeon Nox Skin and Chorus web remote
find quote
DrJogalog Offline
Member
Posts: 52
Joined: Jul 2013
Reputation: 0
Post: #40
I am using Chorus2 on the Amber skin with Kodi 17.4-RC1 (LibreElec).
Looking like it's related to the iPhone7. Can anyone else confirm?
(This post was last modified: 2017-08-13 20:44 by DrJogalog.)
find quote
mikela Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
Post: #41
Will this work with external players like MPC-BE? I tried the Official Kodi Remote and it can start and stop movies but no pause, ff, etc.
find quote
Post Reply