•  Previous
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137(current)
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 5 Average
Release - Amazon Echo skill for Kodi
Quick question.

I've got this all running nicely now, set up on my HTPC (windows) also running Kodi. I've left the cmd box open.

If I close that or restart Windows is this gonna stop working or is it all done AWS server/Alexa server side now?

If it is all server side, how do I grab or view server logs from CMD again after I've closed this CMD box or restarted Windows?
Reply
Have just updated to the latest version and looked to implement caching to speed things up a little... the skill works and all good.

The only thing am wondering is if there is a way to check if the caching works? Should the bucket I create have any content etc? I have issued a update library command which worked ok, but, am wondering how I can see if its actually done anything Big Grin
Reply
(2017-11-14, 21:20)jouster Wrote:
(2017-11-14, 15:36)jingai Wrote: What shows and movies are you having trouble with?

its all sorts of movies...sometimes adding them to the custom slot types values helps...other times it doesnt 

You'd have to give some examples if you want me to look into it.

For reference, I very rarely have troubles with the matching.
Reply
(2017-11-15, 12:57)FoxForceFive Wrote: Quick question.

I've got this all running nicely now, set up on my HTPC (windows) also running Kodi. I've left the cmd box open.

If I close that or restart Windows is this gonna stop working or is it all done AWS server/Alexa server side now?

If it is all server side, how do I grab or view server logs from CMD again after I've closed this CMD box or restarted Windows?

You can close it.

Use 'zappa tail dev' to watch logs later.
Reply
(2017-11-15, 13:55)ziggy73701 Wrote: The only thing am wondering is if there is a way to check if the caching works? Should the bucket I create have any content etc? I have issued a update library command which worked ok, but, am wondering how I can see if its actually done anything Big Grin

Yes, you should see cache objects appear in the bucket.

The skill server logs will also indicate if it's enabled.
Reply
One extra thing to note: it doesn't stop on the first match. It returns the strongest match. However, if two titles have exactly the same name, then yes, you will need to edit one of them.
Reply
(2017-11-15, 14:38)jingai Wrote: One extra thing to note: it doesn't stop on the first match. It returns the strongest match. However, if two titles have exactly the same name, then yes, you will need to edit one of them.


Thanks for that. ​
Reply
This may actually be a feature request, rather than a question, but here goes.

Is there any way to get the Cinemavision addon to play movies?

If you don't what it is & how it works, it's an addon that allows you to play film intros & trailers before a film, even trivia cards too if you want, & it's usually built into a skin, so instead of hitting enter or play on a film, you go into info then hit the cinemavision button & it plays the film after the intro & trailers etc.

Alternatively, there is a 'Cinemavision Launcher' that when installed adds the entry to the context menu, so pressing c or menu then selecting cinemavision also does the same thing.

What I'd like to do, is say 'Alexa, ask Kodi Cinema to play Star Wars' Alexa, ask Kodi to play Star Wars in Cinema' or some similar invocation or trigger that would run that film as if you'd pressed the Cinemavision button.

If you simply run the addon, it opens up the configuration screen for the addon, which obviously doesn't help.

I've no idea if this is possible; if it's a quick edit, very complex, or even impossible, but I figured I'd ask.
Reply
Hello,
When I run zappa deploy dev nothing happens.
I get this message:
"Stage names must match a-zA-Z0-9_"
What should I do?
ImageImagehttps://imgur.com/a/IUfXH
Thank you,
Ori
Reply
Everything is working well enough and I saw in the instructions that it’s possible to have multiple dots running different Kodi installs. I have two or three other rooms that have their on Dots and Kodi installs in so I’d love to set this up.

I’m using the AWS setup and tried to run the ‘zappa tail dev’ command but just got an error

Is there a simple way to get the device IDs. ​
Reply
(2017-11-19, 15:48)oritopo Wrote: Hello,
When I run zappa deploy dev nothing happens.
I get this message:
"Stage names must match a-zA-Z0-9_"
What should I do?
ImageImagehttps://imgur.com/a/IUfXH
Thank you,
Ori
You are still in the `zappa init` stage, you kicked it off and it is asking you questions. You need to complete this stage before moving onto the next command.
Reply
(2017-11-20, 00:15)jouster Wrote: Everything is working well enough and I saw in the instructions that it’s possible to have multiple dots running different Kodi installs. I have two or three other rooms that have their on Dots and Kodi installs in so I’d love to set this up.

I’m using the AWS setup and tried to run the ‘zappa tail dev’ command but just got an error

Is there a simple way to get the device IDs.​
What is the error you are getting?

I am guessing you have not activated the virtual environment before running the zappa command.

You need to activate the virtual environment for each session you want to do something with zappa. By "session" I mean a command line session, when you open a terminal window you are starting a new session. Once you close the window the session ends and so will the virtual environment, so you need activate again the next time you start a new session. But it should remain active whilst you have the terminal window open unless you deactivate it manually. Does that make sense?   

Navigate to the folder you deployed from and run `source venv/bin/activate` (if you are on Windows, that's `venv\Scripts\activate.bat`)
Reply
(2017-11-20, 09:40)digiltd Wrote:
(2017-11-20, 00:15)jouster Wrote: Everything is working well enough and I saw in the instructions that it’s possible to have multiple dots running different Kodi installs. I have two or three other rooms that have their on Dots and Kodi installs in so I’d love to set this up.

I’m using the AWS setup and tried to run the ‘zappa tail dev’ command but just got an error

Is there a simple way to get the device IDs.​
What is the error you are getting?

I am guessing you have not activated the virtual environment before running the zappa command.

You need to activate the virtual environment for each session you want to do something with zappa. By "session" I mean a command line session, when you open a terminal window you are starting a new session. Once you close the window the session ends and so will the virtual environment, so you need activate again the next time you start a new session. But it should remain active whilst you have the terminal window open unless you deactivate it manually. Does that make sense?   

Navigate to the folder you deployed from and run `source venv/bin/activate` (if you are on Windows, that's `venv\Scripts\activate.bat`)


Yes I definitely didn’t do that. Thanks for the advice I’ll give that a try and report back ​
Reply
  •  Previous
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137(current)
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 5 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Amazon Echo skill for Kodi511