v15 PVR simple client can't play the channels
#1
Hi there.
Is there a reason I can no longer use the IPTV simple client? It worked fine during the last years but suddenly I can't seem to get it to work. PVR client fetches the channels fine but when I try to watch them I always get fail. It says working, there is no error message, just can't play the channels. I use RPi 1st gen with OpenELEC on board. It doesn't relate to the version. It has stopped to work on Kodi 14 Helix and it doesn't work after upgrade now on 15.2.
Any ideas where is the problem?
How can I up a debuglevel and see the details in any logs via SSH?
Different clients are working fine with the same m3u in the local network, i.e. firewalls and routers etc that's no the point.
Thanks in advance.
Reply
#2
Same here
Reply
#3
Ditto
I'm using it with eye tv and this has coincided with me reinstalling that software. Thought that was the issue, may be notHuh
Reply
#4
btw: the version of PVR SC is 1.11.5. I can see the following disclaimer:
"This is unstable software! The authors are in no way responsible for failed playings, incorrect EPG times, wasted hours, or any other undesirable effects."
OK, but where can I get the stable version instead and why did the unstable software fall into the stable build of Kodi?!

What about the issue? Does anybody know how to see the logs of the addon?
Reply
#5
So, I've found out the error in the log of Kodi when running the PVR simple client.

Quote:23:51:25 362592.562500 T:1223685184 ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: Couldn't resolve host name(6)
23:51:25 362592.562500 T:1223685184 ERROR: CCurlFile::Open failed with code 0 for http://ott.local/FirstChannel/index.m3u8
23:51:25 362592.562500 T:1223685184 ERROR: Open - failed to open source <http://ott.local/FirstChannel/index.m3u8>

the full log of an unsuccessful attempt to watch a channel is below:

Quote:23:51:03 362570.187500 T:1235305536 NOTICE: Thread JobWorker start, auto delete: true
23:51:20 362587.437500 T:1967267840 NOTICE: DVDPlayer: Opening: pvr://channels/tv/Все каналы/pvr.iptvsimple_143737464.pvr
23:51:20 362587.437500 T:1967267840 WARNING: CDVDMessageQueue(player):Tongueut MSGQ_NOT_INITIALIZED
23:51:20 362587.437500 T:1223685184 NOTICE: Thread DVDPlayer start, auto delete: false
23:51:20 362587.437500 T:1223685184 NOTICE: Creating InputStream
23:51:25 362592.562500 T:1223685184 ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: Couldn't resolve host name(6)
23:51:25 362592.562500 T:1223685184 ERROR: CCurlFile::Open failed with code 0 for http://ott.local/FirstChannel/index.m3u8
23:51:25 362592.562500 T:1223685184 ERROR: Open - failed to open source <http://ott.local/FirstChannel/index.m3u8>
23:51:25 362592.562500 T:1223685184 NOTICE: Creating Demuxer
23:52:15 362642.625000 T:1223685184 ERROR: OpenDemuxStream - Error creating demuxer
23:52:15 362642.625000 T:1223685184 NOTICE: CDVDPlayer::OnExit()
23:52:15 362642.687500 T:1235305536 NOTICE: Thread JobWorker start, auto delete: true
23:52:15 362642.687500 T:1967267840 NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
23:52:15 362642.687500 T:1967267840 NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
23:52:15 362642.687500 T:1967267840 NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
23:52:15 362642.718750 T:1967267840 NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
23:52:15 362642.718750 T:1967267840 NOTICE: DVDPlayer: waiting for threads to exit
23:52:15 362642.718750 T:1967267840 NOTICE: DVDPlayer: finished waiting
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: Found 1 Lists of Devices
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: Enumerated PI devices:
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: Device 1
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: m_deviceName : HDMI
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: m_displayName : HDMI
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: m_displayNameExtra:
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: m_deviceType : AE_DEVTYPE_HDMI
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: m_channels : FL,FR
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: m_sampleRates : 8000,11025,16000,22050,24000,32000,44100,48000,88200,96000,176400,192000
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: m_dataFormats : AE_FMT_FLOAT,AE_FMT_S32NE,AE_FMT_S16NE,AE_FMT_S32LE,AE_FMT_S16LE,AE_FMT_FLOATP,AE_FMT_S32NEP,AE_FMT_S16NEP,AE_FMT_AC3,AE_FMT_DTS,AE_FMT_EAC3
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: Device 2
23:52:15 362642.812500 T:1957688384 NOTICE: m_deviceName : Analogue
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_displayName : Analogue
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_displayNameExtra:
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_deviceType : AE_DEVTYPE_PCM
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_channels : FL,FR
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_sampleRates : 48000
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_dataFormats : AE_FMT_FLOAT,AE_FMT_S32LE,AE_FMT_S16LE,AE_FMT_FLOATP,AE_FMT_S32NEP,AE_FMT_S16NEP
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: Device 3
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_deviceName : Both
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_displayName : HDMI and Analogue
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_displayNameExtra:
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_deviceType : AE_DEVTYPE_PCM
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_channels : FL,FR
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_sampleRates : 48000
23:52:15 362642.843750 T:1957688384 NOTICE: m_dataFormats : AE_FMT_FLOAT,AE_FMT_S32LE,AE_FMT_S16LE,AE_FMT_FLOATP,AE_FMT_S32NEP,AE_FMT_S16NEP
23:52:16 362643.750000 T:1371534400 NOTICE: Skin Helper Service --> Video database changed, refreshing widgets....

Is there any experts here that can give guidance & tips?
Reply
#6
It means Kodi cannot open the URL. Specifically it looks like it cannot resolve the "ott.local" domain name.
Reply
#7
Wow! The solution was quity simple… I've just added that adress to /etc/hosts and it started to work.
Thank you!
Reply
#8
Glad you got it working, reading the actual error message tends to be helpful ;-)
Reply
#9
(2016-01-31, 21:22)feasant Wrote: Wow! The solution was quity simple… I've just added that adress to /etc/hosts and it started to work.
Thank you!

Hi im having the same problem and dont know what im doing a very new newbie where do you add the address please
Reply
#10
Google for "editing hosts file".
Reply
#11
Eu também quero saber como faço pra que acione o ícone da TV, eu estou instalando o PVR Cliente Simple e não carrega, não consigo fazer funcionar, pois creio que fiz todos os passos conforme instruções.
Reply
#12
(2016-01-31, 21:22)feasant Wrote: Wow! The solution was quity simple… I've just added that adress to /etc/hosts and it started to work.
Thank you!

Hi. Can u explain to me how did you resolve the problem? I have the same situation. I´m newbie, please explain simple.
Thanks
Reply
#13
Can you pin point step by step how you resolved it please??
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
PVR simple client can't play the channels0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.