Beta - Titan skin version 3.7.x (Kodi 17 Krypton)

  Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 4.8 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
TheEgo Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Feb 2016
Reputation: 0
Post: #16
Sounds good to me marcel. Where will the file be posted? Do you put it on GitHub or in the repo?
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 8,092
Joined: Jul 2014
Reputation: 326
Location: The Netherlands
Post: #17
I will post it on the Emby beta repo later today or tomorrow.
find quote
TheEgo Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Feb 2016
Reputation: 0
Post: #18
(2016-02-27 21:02)marcelveldt Wrote:  I will post it on the Emby beta repo later today or tomorrow.

Great I will keep an eye out for it. Thank you Big Grin
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 8,092
Joined: Jul 2014
Reputation: 326
Location: The Netherlands
Post: #19
First beta version of the skin for Krypton is on the BETA repo within a few minutes. Please install it from the Emby beta repo only.
This is a very first version in which all basics should be working, I did not yet include any special new features for Krypton.

Please report any non working windows or bugs HERE in this thread.

Thanks!
find quote
mcelliott Online
Fan
Posts: 382
Joined: Mar 2015
Reputation: 5
Post: #20
Thanks for this. I'll try it as soon as it shows up. I have Kodi 17 alpha (nightly build) on my testing PC, and it isn't showing yet.

Best wishes,

Mark
find quote
aesthetiker Offline
Junior Member
Posts: 24
Joined: Sep 2015
Reputation: 0
Post: #21
Never tried that skin before.. Very nice and good work! The response is very slow with this skin that is the only thing I would complain i this early stage. Can you have a look what is the reason? My machine is fast enough.
find quote
darebee Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Aug 2013
Reputation: 1
Post: #22
I would like to take a drive with this skin but I don't know where the repo is located. Can someone point me to the location of the repo?
find quote
InNursery Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #23
Repo
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 8,092
Joined: Jul 2014
Reputation: 326
Location: The Netherlands
Post: #24
(2016-03-02 00:46)aesthetiker Wrote:  Never tried that skin before.. Very nice and good work! The response is very slow with this skin that is the only thing I would complain i this early stage. Can you have a look what is the reason? My machine is fast enough.
It should be very fast. Can you describe exactly WHAT is slow ?
find quote
wheemer Offline
Senior Member
Posts: 262
Joined: Mar 2012
Reputation: 4
Location: Deer Lake, NL
Post: #25
If you guys are just trying the skin out then you should probably use the version for Kodi 16. This version is new and a work in progress. Or maybe you just posted this in the wrong forum?
find quote
mcelliott Online
Fan
Posts: 382
Joined: Mar 2015
Reputation: 5
Post: #26
I've installed this version on Windows with a recent nightly build, and I don't see the thumbs on the home screen. I also don't see borders around buttons, etc.

I will post screenshots if necessary.

Is anyone else seeing the same?
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 8,092
Joined: Jul 2014
Reputation: 326
Location: The Netherlands
Post: #27
(2016-03-04 01:08)mcelliott Wrote:  I've installed this version on Windows with a recent nightly build, and I don't see the thumbs on the home screen. I also don't see borders around buttons, etc.

I will post screenshots if necessary.

Is anyone else seeing the same?

My testsetup doesn't have these issues, running latest nightly build.
Did you try with fresh skin settings ?
find quote
ray2301 Offline
Junior Member
Posts: 48
Joined: Jan 2009
Reputation: 2
Post: #28
(2016-03-04 01:08)mcelliott Wrote:  I've installed this version on Windows with a recent nightly build, and I don't see the thumbs on the home screen. I also don't see borders around buttons, etc.

I will post screenshots if necessary.

Is anyone else seeing the same?

same problem here on windows 10 x64
find quote
mcelliott Online
Fan
Posts: 382
Joined: Mar 2015
Reputation: 5
Post: #29
Complete uninstall on Windows 10. Delete the Kodi settings folder, so it is clean.

Reinstall a nightly build (recent) and then the repository then Kodi Beta (Krypton)

https://www.dropbox.com/s/9kolbjhdbboti8...1.png?dl=0

Same problem!

I'm reluctant to try on my main system just now. What system and build are you using?
find quote
marcelveldt Offline
Skilled Skinner
Posts: 8,092
Joined: Jul 2014
Reputation: 326
Location: The Netherlands
Post: #30
I'm using the latest nightly build on win10 x64
find quote
Post Reply