[FEATURE REQ/BUG (!)] Frustration from filtration options being reset regularly

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #16
Ok so Trac is broken with Firefox?
I've logged it with chrome, here.

http://trac.kodi.tv/ticket/16642#ticket

Anyone welcome to add more comments, footage, screenshots.
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #17
What's the average turnaround on developers at least assigning stuff to someone? It's sat there 4 days without being noticed yet.
find quote
nooryani84 Offline
Donor
Posts: 925
Joined: Feb 2012
Reputation: 13
Location: Norway
Post: #18
You'll have to be patient, developers work on Kodi in their free time. From what I can see there are currently 252 unassigned tickets under bugs.
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #19
No worries as long as it's not ignored long term Smile
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #20
Still unassigned Sad (Wish I knew how to code, so I could help)
(This post was last modified: 2016-04-11 02:15 by AbRASiON.)
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #21
(2016-03-25 07:06)nooryani84 Wrote:  You'll have to be patient, developers work on Kodi in their free time. From what I can see there are currently 252 unassigned tickets under bugs.

Is that view, this particular one?
http://trac.kodi.tv/query?owner=&status=...r=priority (owner: none, type: new/re-opened and assigned / accepted unticked?)
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #22
Is there anything more I can do in aid getting this fixed faster?
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #23
Does anyone else want to chip on a god damn bounty on this? It's KILLING me, it just stung me again, 5 minutes into browsing my library of stuff, a library update completed in the background, library cleanup ran, BAM filter reset.

I'll start, others can add. I'll paypal $10 US to see this moved up the queue.
Anyone?
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #24
Hello <3
find quote
nickr Offline
Team-Kodi Member
Posts: 18,163
Joined: May 2009
Reputation: 363
Location: Christchurch NZ
Post: #25
No one is particularly interested in bounties.

Wouldn't a smart playlist work for this?

If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "Thank you" button.)
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #26
This is a _bug_ with the application, not something for smart playlists.
Filters should not be getting reset after a plethora of simple adjustments.
find quote
Hitcher Offline
Team-Kodi Member
Posts: 13,437
Joined: Aug 2007
Reputation: 210
Location: Eastleigh, UK
Post: #27
I'm guessing it's just because the database has been altered and as things have changed a new filter will need to be run.
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #28
I agree that is the likely cause, but surely small changes shouldn't do this, like when people decide to pull down different art for a movie, the record still exists and the movie quantity hasn't changed .
find quote
Ned Scott Offline
Banned
Posts: 31,461
Joined: Jan 2011
Location: Arizona, USA
Post: #29
Probably unrelated from the technical side, but PVR search does this too, and it drives me crazy. I did a search for all the channels with Olympic coverage, select a channel, then go back to check out a different channel, and the search has been cleared. Maybe some kind of persistent window that only slides out of view could be used in these situations?
find quote
AbRASiON Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Jan 2004
Reputation: 1
Post: #30
Well Ned is on board, it has some chance now.
find quote