•   
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119(current)
Beta Spotify for Kodi
no way for me. installed last release from ldsz (1.2.3) but i cannot connect, keeps saying "Please connect this device with the Spotify App on your phone to Login or enter your credentials in the Settings dialog"
here's the log:

https://paste.kodi.tv/tohaqofoxi.kodi
Reply
(2021-05-20, 12:59)Acromion1754 Wrote: no way for me. installed last release from ldsz (1.2.3) but i cannot connect, keeps saying "Please connect this device with the Spotify App on your phone to Login or enter your credentials in the Settings dialog"
here's the log:

https://paste.kodi.tv/tohaqofoxi.kodi
Unfortunately me too. I've got "No credentials have been set or the login failed. Please enter your credentials in the addon settings.". Tried with both username and e-mail as "Username" in settings dialog.
Reply
OK, it's not working because I'm trying on Amlogic device without web browser. On W10 it's opening browser, authorize and working fine.
Also tried to swap cache with generated token from Windows to Amlogic (CoreELEC) but it's not working.
I guess since there are no working web browser on CoreELEC / Amlogic devices this addon wouldn't work.
Reply
Does anyone else have the issue where on certain tracks it will stop playing around the 2 min 44 second mark and then skip to the next song?

It appears to happen on everty 4th or 5th song, and it's always the same songs that this happens on and always at around the 2:44 mark.

I have reinstalled the app (cleared settings, deleted the addon directory), same problem.

I am playing locally off the device running Kodi. This is using Kodi 19.1 on Ubuntu, and ldsz 1.2.3, but this also happened with Kodi 19.0

On another machine I have librelec Kodi 18.9 running, and it seems to be ok, ie it can play these 'problem' tracks. So I'm not sure if the common factor is Kodi 19.
Reply
(2021-05-31, 23:42)ChickenLicken Wrote: Does anyone else have the issue where on certain tracks it will stop playing around the 2 min 44 second mark and then skip to the next song?

It appears to happen on everty 4th or 5th song, and it's always the same songs that this happens on and always at around the 2:44 mark.

I have reinstalled the app (cleared settings, deleted the addon directory), same problem.

I am playing locally off the device running Kodi. This is using Kodi 19.1 on Ubuntu, and ldsz 1.2.3, but this also happened with Kodi 19.0

On another machine I have librelec Kodi 18.9 running, and it seems to be ok, ie it can play these 'problem' tracks. So I'm not sure if the common factor is Kodi 19.
no i spoke too soon, kodi 18.9 has this problem too, although it cuts out at a slightly different time (2:35)

very frustrating problem
Reply
  •   
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119(current)



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Spotify for Kodi17
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.