Win Intel HTPCs/NUCs & Kodi-native 3D MVC Playback
I just installed the 9/18 Update (kodi 17.5) and I am now getting a audio sync issue on 2D and 3D rips. If I revert to the previous version 3/21 It runs just fine. All of my rips are made with MakeMKV and done with multiple audio tracks (DTS/DD/2.0/etc.)

For Reference :
Beelink AP34 (Latest Intel Drivers) (Win10/Home)
Denon AVR 6400H
Vizio M601d-AR3
All media is stored on a Raid 5 120TB NAS (Western Digital RED Drives)
Network is all Cat5E

The previous build was working fine. I currently am bitsteaming from the AP34 to the Denon. With using kodis audio delay I got it close, though it's still off just enough to annoy the hell out of me.  Confused Does anyone else who has an AP34 have this issue? I am using the WASAPI vs the Directsound. I am currently running a backup on the machine, and going to be doing a Fresh Windows 10 Pro install and then doing a fresh Kodi install. I thought I would just post this while it was running an baremetal backup.

I will test it with just the install
I will test Directsound vs. WASAPI
I will test with 2D vs 3D vs 1080 vs 720

If anyone has any suggestions before I do my reinstall, I would welcome them.   Smile

- Rob
Reply
 
Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 4.3 Average


Messages In This Thread
What about xvYCC / x.v.Color - by ma9ick - 2016-04-15, 14:01
June 30 download link broken? - by CooperCGN - 2016-08-02, 08:18
RE: Intel HTPC/NUC's w/reliable Kodi-native 3D MVC Playback - by robsch - 2017-10-10, 06:12