Release - YouTube Plug-in Thread

  Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 4.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
blueribb Offline
Senior Member
Posts: 209
Joined: Jul 2015
Reputation: 5
Location: Fairless Hills, PA
Post: #2626
(2017-08-14 23:49)FreakMurderer Wrote:  I cannot see items in my subscription menu, this is only me?

Install the latest version of the YouTube Plugin (5.4.2). It's located in the first post (page 1)
find quote
Sventovit Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #2627
Okey, made it working this morning.
A big thanks to jdf76.
find quote
qwertyy Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
Post: #2628
Is it possible to integrate livestreams in InputStream aswell after HLS DRM is now possible?
(This post was last modified: Yesterday 20:02 by qwertyy.)
find quote
jdf76 Offline
Donor
Posts: 707
Joined: Jun 2012
Reputation: 77
Location: Maryland USA
Post: #2629
(Yesterday 19:56)qwertyy Wrote:  Is it possible to integrate livestreams in InputStream aswell after HLS DRM is now possible?

You should ask the inputstream people.

Jeff
find quote
jdf76 Offline
Donor
Posts: 707
Joined: Jun 2012
Reputation: 77
Location: Maryland USA
Post: #2630
(2017-08-15 11:23)Sventovit Wrote:  Okey, made it working this morning.
A big thanks to jdf76.

The thanks should go to anxdpanic. He's keeping this guy alive!

Jeff
find quote
qwertyy Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
Post: #2631
Who has integrated the InputStream part in the Addon?
find quote
anxdpanic Offline
Senior Member
Posts: 128
Joined: May 2016
Reputation: 23
Post: #2632
I've looked some at using inputstream.adaptive for live, currently it just doesn't play in Kodi 17, and crashes Kodi 18. So I will have to get some things in order and report the issues when I get a chance.
find quote
peterpeterpeter Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #2633
I cannot see any thumbnails. Has anybody else that problem? Kodi 17.3.
find quote
qwertyy Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2017
Reputation: 0
Post: #2634
Hls DRM is not supported in Krypton until final 17.4 as far as i know. The latest v18 nightly should make it possible in general although it seems difficult to make it work properly. But I am glad and thankful to here that you are working it, maybe peak3d might able to help you
(This post was last modified: Today 00:29 by qwertyy.)
find quote
Post Reply