•   
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106(current)
  • 107
  • 108
  • 218
  •   
  Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-08-01, 17:49)BigNoid Wrote: Installed 731 again and switched to Estuary first just in case:
http://pastebin.com/JeuaFGDn

The crash is a segfault in CAnnouncementManager:Big GrinoAnnounce caused by "CAnnouncementManager - Announcement: OnAdd from xbmc".
Not code I really know about.

Nothing jumps out from changes in last build. Maybe one of:
[addons] fix event handling (PR:10156, 4 commits, 28 files changed)
rework to ACTION_PLAYER_PROCESS_INFO (PR:10192, 5 commits, 12 files changed)

but neither looks particularly suspicious. Anyone else seeing this?

@BigNoid can you try renaming .kodi and check if you still get crashes from a clean setup?
(2016-08-01, 17:29)meccs Wrote:
(2016-08-01, 13:55)Pienoet Wrote:
(2016-08-01, 01:48)Milhouse Wrote: Read the last few posts.

Yes i tried that in gen.xml but it didn't work
Just change <key id="....">CodecInfo</key> to <key id="....">PlayerDebug</key>
What remote do you use?

Yes i did that in gen.xml.

I have now <key id="229">PlayerDebug</key> in gen.xml and i have a samsung remote and use CEC.
And still not working.

I remapped some buttons with keymap editor and every button i remapped works except the codecinfo button.
I have a Problem with the Vu+ Addon. IT can't be started but on Windows PC with Kodi 17 there are no Problem. Can aneyone help me?
(2016-08-01, 18:51)popcornmix Wrote:
(2016-08-01, 17:49)BigNoid Wrote: Installed 731 again and switched to Estuary first just in case:
http://pastebin.com/JeuaFGDn

The crash is a segfault in CAnnouncementManager:Big GrinoAnnounce caused by "CAnnouncementManager - Announcement: OnAdd from xbmc".
Not code I really know about.

Nothing jumps out from changes in last build. Maybe one of:
[addons] fix event handling (PR:10156, 4 commits, 28 files changed)
rework to ACTION_PLAYER_PROCESS_INFO (PR:10192, 5 commits, 12 files changed)

but neither looks particularly suspicious. Anyone else seeing this?

@BigNoid can you try renaming .kodi and check if you still get crashes from a clean setup?
I've narrowed it down to 10156 (PR) in combination with script.toolbox.
(2016-08-01, 19:04)Pienoet Wrote: Yes i did that in gen.xml.

I have now <key id="229">PlayerDebug</key> in gen.xml and i have a samsung remote and use CEC.
And still not working.

I remapped some buttons with keymap editor and every button i remapped works except the codecinfo button.

Post a link to this "gen.xml" file, and also a link to a full debug log (enable debug logging, restart kodi) which shows you mashing away on key 229.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-08-01, 20:07)Viper2033 Wrote: I have a Problem with the Vu+ Addon. IT can't be started but on Windows PC with Kodi 17 there are no Problem. Can aneyone help me?

Nobody can help you without a debug log.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
New LibreELEC.tv Krypton build #0801: RPi / RPi2
(Supercedes previous build)

Code:
# uname -a
Linux rpi512 4.7.0 #1 Mon Aug 1 21:12:23 BST 2016 armv6l GNU/Linux

# vcgencmd version
Jul 28 2016 12:46:32
Copyright (c) 2012 Broadcom
version e12916091ba9d68ef2780e4e142ade56aa301754 (clean) (release)

# lsb_release
LibreELEC (Milhouse) - Version: devel-20160801210512-#0801-g6d29350 [Build #0801]

# vcdbg log msg 2>&1 | grep DTOK
002390.110: Kernel trailer DTOK property says yes

# Kernel device tree status: Enabled

Based on tip of LibreELEC.tv master (6d293503, changelog) and tip of XBMC master (1ba7239d, changelog) with the following modifications: Build Highlights:
  1. libcec updates
Build Details:
  1. LibreELEC.tv:
    • Revert "Generic: Add support for SIL680 PCI/ATA controller" (PR:591, 1 commit, 1 file changed)
    • Virtual Project Staging (PR:164, 8 commits, 6 files changed)
  2. XBMC:
    • AE: add atempo filter (PR:10164, 4 commits, 16 files changed)
    • Remove EnableStreamAtPTS (PR:10177, 1 commit, 13 files changed)
    • [Depends] libass get rid of rpl (PR:9567, 1 commit, 1 file changed)
    • [cmake] handle optional dependencies as "auto" by default (PR:10188, 1 commit, 2 files changed)
    • [Fix] RPi settings - missing renaming of Library to Media (PR:10208, 1 commit, 1 file changed)
    • [macos] change title bar to "Kodi Media Center" (PR:10190, 1 commit, 1 file changed)
    • [xbmc/fix/filesystem] Add a recursive version of CDirectory::Remove (PR:10206, 1 commit, 8 files changed)
    • [xbmc/win32/fix] Fix crash because of heap mismatch (PR:10202, 1 commit, 1 file changed)
    • VideoPlayer: fix handling of progressive content in RenderManager (PR:10211, 1 commit, 1 file changed)
    • fix merge error after 3acccef70908fbcc947307789e91987cfa981395 (0665b8f3)
  3. libcec:
    • added: cec_command::Size() and missing const for cec_command:TongueushArray() (dd71529e)
    • fixed: refresh the locally cached physical address in CCECClient::SetPhysicalAddress() in all situations (f32bcb65)
    • fixed: don't block on a poll in CCECProcessor::Transmit() when m_bStallCommunication is flagged (e9556174)
    • fixed: refresh the cached physical address before assigning a logical address to libCEC in CCECProcessor::AllocateLogicalAddresses() (1e3fe62d)
    • fixed: reset the TV state when CCECProcessor::HandleLogicalAddressLost() is called and don't update the physical address while communication is stalled in CCECProcessor (6366b42e)
    • changed: removed unused method from the internal adapter api (ab6e97fb)
  4. inputstream.mpd:
  5. inputstream.smoothstream:
  6. newclock5:
    • New commits in this build:
      • rbp: Disable atempo filter when gpu resampling is enabled (e36cf0dd)
    • Commits no longer in build:
      • AE: change usage of swr_set_compensation (65f2e186)
      • AE: refactor resample buffers (0d8f9f95)
      • AE: add ffmpeg atempo filter (3dd9d4af)
      • VideoPlayer: improve rr related to clockspeed (92959835)
      • fixup! [ae] Add debug logging showing resamplerate (bd0a28e0)
  7. Additional commits/pull requests/changes not yet merged upstream:
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
After replace of 7 meters networkcable to the pi3 my tricky BR file works fine, also with this new build #0801 (and last).
...
the typo has crept in (hardware bug devil), haha :-(

Thx, Harald
I cannot get Home run PVR to work even though I can see it under PVR list using build 801. No TV in KODI even appears. Anyone else have this issue?
(2016-08-02, 02:50)nb2a Wrote: I cannot get Home run PVR to work even though I can see it under PVR list using build 801. No TV in KODI even appears. Anyone else have this issue?

My answer is probably trivial, but sometimes reboot acts true wonder ... Wink Big Grin
[1x RPi3]#[ AV Receiver - Marantz NR1506 ]#[ TV Panasonic TX-50EXW784 ]#[ NAS @ OMV 4.1.xx (Arrakis) on NanoPI M4 ]#[ Nextcloud 16.0.4 @ ODROID C2 ]
(2016-08-02, 03:02)Aux_ Wrote:
(2016-08-02, 02:50)nb2a Wrote: I cannot get Home run PVR to work even though I can see it under PVR list using build 801. No TV in KODI even appears. Anyone else have this issue?

My answer is probably trivial, but sometimes reboot acts true wonder ... Wink Big Grin
Wish it was that simple but seems not
(2016-08-01, 00:15)Milhouse Wrote: LibreELEC.tv Krypton build #0731

Build Details:
  1. webgrabplus: update to 56.28pre-20160729 (PR:584, 1 commit, 2 files changed)
Just quick heads up that not seeing latest webgrabplus update is applied after updating to #0731 and then #0801

i.e. I checked what is running via ssh using "journalctl -u service.webgrabplus" command and following is short extract indicating version running.

Quote:Aug 01 22:12:48 LibreELEC sh[357]: WebGrab+Plus V1.56.27

Checked kodi addon status in addons and currently reporting - Anton Voyl (awiouy) - 8.0.100 - WebGrab+Plus (56.27pre-20160721)

LibreELEC Webgrabplus addon is running very reliably on rpi2 for me by the way Cool
rPi3B+, SanDisk Ultra 8Gb SD, Milhouse kernel_5.x LE ​Testbuild (Kodi 19 Matrix) -> Onkyo TX-SR608 AV Receiver -> Philips 42" LCD TV
KVIM2 Pro, SanDisk Ultra 8Gb SD, kernel_5.x LE Testbuild (Kodi 19 Matrix) -> LG 27UD69-W 4K Monitor -> AudioEngine A2+ Speakers
The updates for addons such as webgrabplus won't appear until the addons are rebuilt using the latest source code, when this happens is outside of my control.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
Hi popcornmix,also other people :-)

I have a question to the Ethernet port on Raspberry Pi3.

If i switch the LAN port on my Fritz!Box7490 to Power Mode =1 Gbit/s, videos would not play without stuttering - on Green Mode = 100 bit/s it's ok.

With my two peaces of Raspberry Pi2, video plays always perfect on both Mode.

Do you know something about cause and effect in this connection?

Tanks for your answer

Harald
(2016-08-02, 20:11)doldi Wrote: I have a question to the Ethernet port on Raspberry Pi3.

If i switch the LAN port on my Fritz!Box7490 to Power Mode =1 Gbit/s, videos would not play without stuttering - on Green Mode = 100 bit/s it's ok.

With my two peaces of Raspberry Pi2, video plays always perfect on both Mode.

I'd be surprised if the difference is Pi2/Pi3. More likely it's related to the network setup in each site (e.g. cables/switches), or settings on sdcard.

To be sure can you swap a Pi2 and Pi3 over. Just the Pi - leaving all cables and sdcard where they were. Does the problem follow the Pi or stay with the cables/sdcard?
  •   
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106(current)
  • 107
  • 108
  • 218
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319