•   
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70(current)
  • 71
  • 72
  • 218
  •   
  Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
Hi from Germany,
after i updated to #0623 my official kodi remote app for iOS didn't worked. The app can't log into kodi? ssh works fine.
(Connection Timeout)
After i downgraded to #0622 the remote app is working again fine so i think there is a problem with #0623 build.

Anyone else with the same issue on build #0623?
Same here. Kodi remote does not work with 0623.
i have no problem with the kore app for android build #623
(2016-06-24, 13:05)sleuth Wrote: Hi from Germany,
after i updated to #0623 my official kodi remote app for iOS didn't worked. The app can't log into kodi? ssh works fine.
(Connection Timeout)
After i downgraded to #0622 the remote app is working again fine so i think there is a problem with #0623 build.

Anyone else with the same issue on build #0623?

(2016-06-24, 13:20)jobisoft Wrote: Same here. Kodi remote does not work with 0623.

Thanks for the reports, do either of you have debug logs? I don't have any iOS devices to test this, and Yatse (Android) is working fine.

Build #0623 is a clean build, and the only obvious change is PR10020 but this shouldn't affect authentication unless the iOS app is tripping up over the API change. It may be worth pinging the iOS app maintainer.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
oh i found the problem. if you have a existing connection yatse and kore app are working fine
if you try to make a new connection it fails!

"yatse could not find kodi version"

build 623 and 623x

(2016-06-24, 14:44)Milhouse Wrote:
(2016-06-24, 13:05)sleuth Wrote: Hi from Germany,
after i updated to #0623 my official kodi remote app for iOS didn't worked. The app can't log into kodi? ssh works fine.
(Connection Timeout)
After i downgraded to #0622 the remote app is working again fine so i think there is a problem with #0623 build.

Anyone else with the same issue on build #0623?

(2016-06-24, 13:20)jobisoft Wrote: Same here. Kodi remote does not work with 0623.

Thanks for the reports, do either of you have debug logs? I don't have any iOS devices to test this, and Yatse (Android) is working fine.

Build #0623 is a clean build, and the only obvious change is PR10020 but this shouldn't affect authentication unless the iOS app is tripping up over the API change. It may be worth pinging the iOS app maintainer.
(2016-06-24, 14:44)Milhouse Wrote:
(2016-06-24, 13:05)sleuth Wrote: Hi from Germany,
after i updated to #0623 my official kodi remote app for iOS didn't worked. The app can't log into kodi? ssh works fine.
(Connection Timeout)
After i downgraded to #0622 the remote app is working again fine so i think there is a problem with #0623 build.

Anyone else with the same issue on build #0623?

(2016-06-24, 13:20)jobisoft Wrote: Same here. Kodi remote does not work with 0623.

Thanks for the reports, do either of you have debug logs? I don't have any iOS devices to test this, and Yatse (Android) is working fine.

Build #0623 is a clean build, and the only obvious change is PR10020 but this shouldn't affect authentication unless the iOS app is tripping up over the API change. It may be worth pinging the iOS app maintainer.

OK i can do debug logs for each version. do you want me to post it here or do you like a pn @Milhouse
(2016-06-24, 14:44)Milhouse Wrote:
(2016-06-24, 13:05)sleuth Wrote: Hi from Germany,
after i updated to #0623 my official kodi remote app for iOS didn't worked. The app can't log into kodi? ssh works fine.
(Connection Timeout)
After i downgraded to #0622 the remote app is working again fine so i think there is a problem with #0623 build.

Anyone else with the same issue on build #0623?

(2016-06-24, 13:20)jobisoft Wrote: Same here. Kodi remote does not work with 0623.

Thanks for the reports, do either of you have debug logs? I don't have any iOS devices to test this, and Yatse (Android) is working fine.

Build #0623 is a clean build, and the only obvious change is PR10020 but this shouldn't affect authentication unless the iOS app is tripping up over the API change. It may be worth pinging the iOS app maintainer.
Quickly tried to connect from ipad and Kodi remote app, deleted all IOS existing connections, then let app search for and then try to connect to kodi. Dont think anything being highlighted in Debug Log
rPi3B+, SanDisk Ultra 8Gb SD, Milhouse kernel_5.x LE ​Testbuild (Kodi 19 Matrix) -> Onkyo TX-SR608 AV Receiver -> Philips 42" LCD TV
KVIM2 Pro, SanDisk Ultra 8Gb SD, kernel_5.x LE Testbuild (Kodi 19 Matrix) -> LG 27UD69-W 4K Monitor -> AudioEngine A2+ Speakers
I just downloaded v.17 Krypton (OpenLibre). http://milhouse.libreelec.tv/builds/mast...b3d478.tar

#0623, 24-Jun-2016: Generic -- Release post (Bump ffmpeg 3.0.1 -> 3.0.2+HEAD; ffmpeg rework package; fix JSON IMDB ratings/votes (PR:10020))

Place it my update folder, rebooted and it installed perfect. The skin is awesome! But sadly I need to downgrade back to Jarvis (OpenELEC). But I can't find a stable .tar file anywhere.

Does anyone have a direct link?


Raspberry Pi Model 3
(2016-06-24, 15:25)sleuth Wrote: OK i can do debug logs for each version. do you want me to post it here or do you like a pn @Milhouse

Post it here please. And you're sure this problem only started with #0623? Could it be the the app updated recently?
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-06-24, 15:42)lqhyq Wrote: But sadly I need to downgrade back to Jarvis (OpenELEC). But I can't find a stable .tar file anywhere.

Does anyone have a direct link?

http://openelec.tv/get-openelec/category...pi2-builds

Click on the first green button.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-06-24, 15:29)MikeKL Wrote:
(2016-06-24, 14:44)Milhouse Wrote:
(2016-06-24, 13:05)sleuth Wrote: Hi from Germany,
after i updated to #0623 my official kodi remote app for iOS didn't worked. The app can't log into kodi? ssh works fine.
(Connection Timeout)
After i downgraded to #0622 the remote app is working again fine so i think there is a problem with #0623 build.

Anyone else with the same issue on build #0623?

(2016-06-24, 13:20)jobisoft Wrote: Same here. Kodi remote does not work with 0623.

Thanks for the reports, do either of you have debug logs? I don't have any iOS devices to test this, and Yatse (Android) is working fine.

Build #0623 is a clean build, and the only obvious change is PR10020 but this shouldn't affect authentication unless the iOS app is tripping up over the API change. It may be worth pinging the iOS app maintainer.
Quickly tried to connect from ipad and Kodi remote app, deleted all IOS existing connections, then let app search for and then try to connect to kodi. Dont think anything being highlighted in Debug Log


Yeah the same for me. I let the app search, the app will find kodi but can't connect to it. password and username are correct
I don't see how this could start with #0623. Can you confirm the app is connecting with #0622, and if not what is the last working build.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-06-24, 16:10)Milhouse Wrote:
(2016-06-24, 15:25)sleuth Wrote: OK i can do debug logs for each version. do you want me to post it here or do you like a pn @Milhouse

Post it here please. And you're sure this problem only started with #0623? Could it be the the app updated recently?

Yes i'm sure. tried all versions starting from #0618. Remote app works with all versions but not with the #0623.
I'm running #0622 open the app on my iPhone, app connected everything perfect.
Leaving the iPhone untouched ... updating to #0623 ... app loosing connection and can't connect anymore.
Still leaving iPhone untouched .... downgrading to #0622 ... as soon as kodi starts the app is reconnection.

Trying to config the iOS app new. The app searched and found kodi (#0623) but can't connect. pw and user is correct.

Ok this are the logs i have.

build# 0622
Quote:Milhouse edit: Log removed - it wasn't a debug log, and please use pastebin sites

here the ipcheck for iPhone
Quote:MediaCenterButz login: root
Password:
##############################################
# LibreELEC #
# http://libreelec.tv #
##############################################

LibreELEC (community) Version: devel-20160622212356-#0622-g0881ed2
LibreELEC git: 0881ed2f15991425a820dd27188d514309cff638
MediaCenterButz:~ # ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr B8:27:EB:E3:3E:2E
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1%1996076224/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 74Big GrinA:38:02:65Big Grin0
inet addr:192.168.178.36 Bcast:192.168.178.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:15255 errors:0 dropped:213 overruns:0 frame:0
TX packets:12657 errors:0 dropped:1 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:15603140 (14.8 MiB) TX bytes:1433065 (1.3 MiB)

#Pingtest for Iphone

MediaCenterButz:~ # ping 192.168.178.43
PING 192.168.178.43 (192.168.178.43): 56 data bytes
64 bytes from 192.168.178.43: seq=0 ttl=64 time=122.467 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=1 ttl=64 time=1278.401 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=2 ttl=64 time=337.084 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=3 ttl=64 time=89.625 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=4 ttl=64 time=1853.031 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=5 ttl=64 time=852.770 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=6 ttl=64 time=57.733 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=7 ttl=64 time=81.299 ms

and here are the same for build #0623
Quote:[quote]Milhouse edit: Log removed - it wasn't a debug log, and please use pastebin sites


[email protected]'s password:
##############################################
# LibreELEC #
# http://libreelec.tv #
##############################################

LibreELEC (community) Version: devel-20160624033724-#0623-g9b3d478
LibreELEC git: 9b3d47843715b7e7f418402e8d74faecac7bd266
MediaCenterButz:~ # ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr B8:27:EB:E3:3E:2E
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1%1995556032/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 74Big GrinA:38:02:65Big Grin0
inet addr:192.168.178.36 Bcast:192.168.178.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:7784 errors:0 dropped:101 overruns:0 frame:0
TX packets:7225 errors:0 dropped:1 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:7627773 (7.2 MiB) TX bytes:882135 (861.4 KiB)

MediaCenterButz:~ # ping 192.168.178.43
PING 192.168.178.43 (192.168.178.43): 56 data bytes
64 bytes from 192.168.178.43: seq=0 ttl=64 time=59.244 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=1 ttl=64 time=82.746 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=2 ttl=64 time=106.261 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=3 ttl=64 time=27.369 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=4 ttl=64 time=84.836 ms
^\Quit (core dumped)


I can't see anything wrong. I also check on #0623 via ssh the account for remote and everything is correct. (thought pw could maybe be changed).

If you need something difference let me know
Just a comment that have tried yatse and kore via andorid device on #0623 and neither are able to sucessfully connect to kodi like situation for kodi app in ios. (not tried to connect with ios or android devices for at least a week)

Will now step back to #0622 to see if remote ios and andorid apps working with #0622
rPi3B+, SanDisk Ultra 8Gb SD, Milhouse kernel_5.x LE ​Testbuild (Kodi 19 Matrix) -> Onkyo TX-SR608 AV Receiver -> Philips 42" LCD TV
KVIM2 Pro, SanDisk Ultra 8Gb SD, kernel_5.x LE Testbuild (Kodi 19 Matrix) -> LG 27UD69-W 4K Monitor -> AudioEngine A2+ Speakers
Argh use pastebin sites for logs...

@sleuth: I've had to edit your post, the log file wasn't a debug log (wiki) anyway. I'll see if I can reproduce with Yatse.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  •   
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70(current)
  • 71
  • 72
  • 218
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319