The TVDB scraper is currently broken due to upgrade works at TheTVDB site. We hope this issue will be resolved quickly.

  •   
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9(current)
  • 10
  • 11
  • 218
  •   
  Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-04-23, 15:16)Pienoet Wrote:
(2016-04-23, 15:06)nexusle Wrote: Just for interesst:

DVBLink PVR Addon broken with this build

Same for tvheadend client addon

Hopefully the addons will catch up in the next few days. Until then you probably want to avoid new builds until you see your favourite PVR addon has updated to 5.2.0.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-04-23, 15:26)steve1977 Wrote: Any idea what I can do to further trouble-shoot?

The server is a beefy Unraid server (see my siganture for detais).

I'd suggest running a network bandwidth test using iperf, which you might still be able to install from the OpenELEC Unofficial repository (if you still have that repo installed).

Hopefully the LE 8 repository will be populated soon.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
Unfortunately, I did a clean install when switching from OE to LE. Can I still install the unofficial OE repo on LE? If so, do you have a download link? Thanks!
Server: Asus Sabertooth Z77 | Intel Core i5 3.4 GHz | 16 GB DDR3 | 128 GB SSD, 82 TB (9 x 6 TB, 7 x 4 TB)
HTPC 1: Raspberry Pi 2 | HTPC 2: Raspberry Pi 2 | HTPC 3: Raspberry Pi
(2016-04-23, 14:18)Pienoet Wrote:
(2016-04-22, 23:35)Pienoet Wrote: Hi Milhouse thanks for the LibreELEC testbuilds.

With the latest build #0420 when watching live tv when auto refresrate from 1920x1080p 60 hz to 1920x1080p 50hz videoplayback freezes..

Here is my debug log

Thanks!

I did a test with my local video files and and refreshrate from 60 hz to 24hz no freezes...

Milhouse or popcornmix i don't know what's happening here if you have time can you pls tell me what is wron with my setup?
(2016-04-23, 15:38)Milhouse Wrote: New tvheadend42 addon available from the addons folder - you may need to uninstall your existing version, as apparently it's not possible to upgrade from tvheadend v4.0 to tvheadend v4.2.

when installing tvheadend42 I get the following errors
http://sprunge.us/UJbb

I'm back to oe build service.multimedia.tvheadend-8.0.2-#0324-milhouse-v4.1-1724-g41707e1
Transmission service is also dead with 0423
(2016-04-23, 15:41)Milhouse Wrote:
(2016-04-23, 15:16)Pienoet Wrote:
(2016-04-23, 15:06)nexusle Wrote: Just for interesst:

DVBLink PVR Addon broken with this build

Same for tvheadend client addon

Hopefully the addons will catch up in the next few days. Until then you probably want to avoid new builds until you see your favourite PVR addon has updated to 5.2.0.

Thanks Milhouse! I'll jump back into the new builds when MythTV is updated for 5.2.0.
(2016-04-23, 15:51)steve1977 Wrote: Unfortunately, I did a clean install when switching from OE to LE. Can I still install the unofficial OE repo on LE? If so, do you have a download link? Thanks!
No and no. You'd have to go back to OE to install the Unofficial repository.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-04-23, 16:30)polo_joe Wrote:
(2016-04-23, 15:38)Milhouse Wrote: New tvheadend42 addon available from the addons folder - you may need to uninstall your existing version, as apparently it's not possible to upgrade from tvheadend v4.0 to tvheadend v4.2.

when installing tvheadend42 I get the following errors
http://sprunge.us/UJbb

I'm back to oe build service.multimedia.tvheadend-8.0.2-#0324-milhouse-v4.1-1724-g41707e1
Can you disable the add-on then run
Code:
/bin/sh -c "exec sh /storage/.kodi/addons/service.tvheadend42/bin/tvheadend42.start
and paste the output.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
LE has its own the unofficial repository. Is there some difference between?
(2016-04-23, 17:48)MONSTA Wrote: LE has its own the unofficial repository. Is there some difference between?

LE doesn't have an Unofficial repository, with LE there is only the Official repository. And for now it's empty as there are currently no 8.0 addons...
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-04-20, 17:30)Milhouse Wrote: Estuary bug thread: 262373 (thread)

We're looking into the SSL issue, thanks.

Build #423 fixed each of the two issues I noticed. Pandoki now accepts my credentials and Yahoo Weather now accepts the location information.

Thanks,

Bill
(2016-04-23, 17:53)Milhouse Wrote:
(2016-04-23, 17:48)MONSTA Wrote: LE has its own the unofficial repository. Is there some difference between?

LE doesn't have an Unofficial repository, with LE there is only the Official repository. And for now it's empty as there are currently no 8.0 addons...

Strange. Then what is this? I used the transmission addon from there Smile
Image
(2016-04-23, 17:35)Milhouse Wrote:
(2016-04-23, 16:30)polo_joe Wrote:
(2016-04-23, 15:38)Milhouse Wrote: New tvheadend42 addon available from the addons folder - you may need to uninstall your existing version, as apparently it's not possible to upgrade from tvheadend v4.0 to tvheadend v4.2.

when installing tvheadend42 I get the following errors
http://sprunge.us/UJbb

I'm back to oe build service.multimedia.tvheadend-8.0.2-#0324-milhouse-v4.1-1724-g41707e1
Can you disable the add-on then run
Code:
/bin/sh -c "exec sh /storage/.kodi/addons/service.tvheadend42/bin/tvheadend42.start
and paste the output.

http://sprunge.us/jgdP
(2016-04-23, 15:46)Milhouse Wrote:
(2016-04-23, 15:26)steve1977 Wrote: Any idea what I can do to further trouble-shoot?

The server is a beefy Unraid server (see my siganture for detais).

I'd suggest running a network bandwidth test using iperf, which you might still be able to install from the OpenELEC Unofficial repository (if you still have that repo installed).

Hopefully the LE 8 repository will be populated soon.

Thanks. I installed the addon on LE successfully. Then used Putty to run it from command line. I just typed iperf, but got the following error message:

** /storage/.kodi/addons/network.testing.iperf/bin/iperf: line 1: syntax error: unexpected ")"
Server: Asus Sabertooth Z77 | Intel Core i5 3.4 GHz | 16 GB DDR3 | 128 GB SSD, 82 TB (9 x 6 TB, 7 x 4 TB)
HTPC 1: Raspberry Pi 2 | HTPC 2: Raspberry Pi 2 | HTPC 3: Raspberry Pi
  •   
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9(current)
  • 10
  • 11
  • 218
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319