Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
(2016-06-24, 16:10)Milhouse Wrote:
(2016-06-24, 15:25)sleuth Wrote: OK i can do debug logs for each version. do you want me to post it here or do you like a pn @Milhouse

Post it here please. And you're sure this problem only started with #0623? Could it be the the app updated recently?

Yes i'm sure. tried all versions starting from #0618. Remote app works with all versions but not with the #0623.
I'm running #0622 open the app on my iPhone, app connected everything perfect.
Leaving the iPhone untouched ... updating to #0623 ... app loosing connection and can't connect anymore.
Still leaving iPhone untouched .... downgrading to #0622 ... as soon as kodi starts the app is reconnection.

Trying to config the iOS app new. The app searched and found kodi (#0623) but can't connect. pw and user is correct.

Ok this are the logs i have.

build# 0622
Quote:Milhouse edit: Log removed - it wasn't a debug log, and please use pastebin sites

here the ipcheck for iPhone
Quote:MediaCenterButz login: root
Password:
##############################################
# LibreELEC #
# http://libreelec.tv #
##############################################

LibreELEC (community) Version: devel-20160622212356-#0622-g0881ed2
LibreELEC git: 0881ed2f15991425a820dd27188d514309cff638
MediaCenterButz:~ # ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr B8:27:EB:E3:3E:2E
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1%1996076224/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 74Big GrinA:38:02:65Big Grin0
inet addr:192.168.178.36 Bcast:192.168.178.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:15255 errors:0 dropped:213 overruns:0 frame:0
TX packets:12657 errors:0 dropped:1 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:15603140 (14.8 MiB) TX bytes:1433065 (1.3 MiB)

#Pingtest for Iphone

MediaCenterButz:~ # ping 192.168.178.43
PING 192.168.178.43 (192.168.178.43): 56 data bytes
64 bytes from 192.168.178.43: seq=0 ttl=64 time=122.467 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=1 ttl=64 time=1278.401 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=2 ttl=64 time=337.084 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=3 ttl=64 time=89.625 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=4 ttl=64 time=1853.031 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=5 ttl=64 time=852.770 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=6 ttl=64 time=57.733 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=7 ttl=64 time=81.299 ms

and here are the same for build #0623
Quote:[quote]Milhouse edit: Log removed - it wasn't a debug log, and please use pastebin sites


[email protected]'s password:
##############################################
# LibreELEC #
# http://libreelec.tv #
##############################################

LibreELEC (community) Version: devel-20160624033724-#0623-g9b3d478
LibreELEC git: 9b3d47843715b7e7f418402e8d74faecac7bd266
MediaCenterButz:~ # ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr B8:27:EB:E3:3E:2E
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1%1995556032/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 74Big GrinA:38:02:65Big Grin0
inet addr:192.168.178.36 Bcast:192.168.178.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:7784 errors:0 dropped:101 overruns:0 frame:0
TX packets:7225 errors:0 dropped:1 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:7627773 (7.2 MiB) TX bytes:882135 (861.4 KiB)

MediaCenterButz:~ # ping 192.168.178.43
PING 192.168.178.43 (192.168.178.43): 56 data bytes
64 bytes from 192.168.178.43: seq=0 ttl=64 time=59.244 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=1 ttl=64 time=82.746 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=2 ttl=64 time=106.261 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=3 ttl=64 time=27.369 ms
64 bytes from 192.168.178.43: seq=4 ttl=64 time=84.836 ms
^\Quit (core dumped)


I can't see anything wrong. I also check on #0623 via ssh the account for remote and everything is correct. (thought pw could maybe be changed).

If you need something difference let me know
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by sleuth - 2016-06-24, 16:27
RPi2: no DV-codec? - by bubi - 2016-07-10, 10:30
DV-video not working - by bubi - 2016-07-15, 19:48


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319