Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
Something isn't right with the latest release (#1011) when playing recorded shows or live TV via pvr.mythtv. The video starts and you will hear sound but the video is stuck on one frame and when I look at kodi.log I see the following loop over and over. Eventually the audio will restart but the video is still on the same frame and then the audio will cut out and the same error below loops. As always a debug log is below as well.

UPDATE: Just tried it on #1010 and it works as expected.

Code:
08:49:32  99.159462 T:1405092768   ERROR: CMMALPool::GetBuffer - failed pool:0x73c25ea0 omvb:(nil) mmal:(nil) timeout:500
08:49:32  99.159576 T:1405092768   ERROR: CDecoder::FFGetBuffer Failed to allocated buffer in time
08:49:32  99.160690 T:1405092768   ERROR: ffmpeg[53C003A0]: [mpeg2video] get_buffer() failed
08:49:32  99.160751 T:1405092768   ERROR: ffmpeg[53C003A0]: [mpeg2video] thread_get_buffer() failed
08:49:32  99.160797 T:1405092768   ERROR: ffmpeg[53C003A0]: [mpeg2video] get_buffer() failed (-1 (nil))
08:49:32  99.160858 T:1405092768   ERROR: Decode - avcodec_decode_video returned failure
08:49:32  99.160912 T:1405092768   DEBUG: CVideoPlayerVideo - video decoder returned error

http://sprunge.us/TAYe
HTPC(s): All running LibreELEC
  • AMD 2200G APU on Gigabyte AB350N-Gaming WIFI-CF
  • RPI3 x2 | RPI2 x2
NAS: FreeNAS (Latest Stable) | NFS/CIFS
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average


Messages In This Thread
RPi2: no DV-codec? - by bubi - 2016-07-10, 10:30
DV-video not working - by bubi - 2016-07-15, 19:48
RE: LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0) - by pyrodex - 2016-10-12, 14:53


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319