Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-04-26, 20:29)mule1 Wrote:
(2016-04-24, 15:29)mule1 Wrote:
(2016-04-21, 20:12)mule1 Wrote: With the latest build #0420 .ts-files are unwatchable because the hiccups begin right after the start of the playback. With builds #0419 and before the hiccups first start after some skipping as described above.
Please tell me how i can help to find the reason for this issue.

I did some more testing and have to correct my above findings (next time i will do some deeper tests before posting, sorry for that!):
The issue is not specific to the milhouse builds (neither openelec, nor libreelec version) and is existing in fritsch builds too. It was wrong to say that it is general issue with .ts-files. Until now i found the issue only on recordings from german fta channels which are being recorded in 720p with dolby 5.1.The playback hiccups after some skipping only appear when vaapi is set as preferred renderer.
Hopefully this helps to track down the reason for the issue.
Am I doing something wrong or why seems this issue to be ignored?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by mule1 - 2016-04-29, 00:27
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111