Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-07-01, 07:52)Milhouse Wrote: @Kung-Foo-Kamel it looks like both Cherry Trail systems are starting Kodi without any network connectivity, which is causing PVR WMC to fail.

Can you enable LibreELEC Settings addon > Network > "Wait for network before starting Kodi", and see if that helps. Check if you have this setting enabled on your Beeline BT3.

(2016-07-01, 05:51)Kung-Foo-Kamel Wrote: Can someone provide a link for test builds of the WMC.PVR and can maybe try.

These are the latest versions of the official Kodi PVR addons, https://github.com/kodi-pvr

There may be actively maintained forks of these PVR clients but these are not what Kodi is shipping so if you want to test those please don't report issues here. Any modifications from these forks should be submitted upstream as a pull request, and I'll happily include such PRs for testing as long as they sound reasonable, prior to merging.


Milhouse... that fixed it Smile I just enabled that and I rebooted, everything is perfect, all I need now is the 5.1 channel mapping to be fixed, is there anything I can provide in order to help this? or is it a matter of waiting for a newer Kernel to hit the test build?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by Kung-Foo-Kamel - 2016-07-01, 08:43
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111