Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
Refere to thread: https://forum.libreelec.tv/thread-991.html
Testbuild: #0730, 30-Jul-2016
kodi.log: http://sprunge.us/OIPj

* Videoplayer issue on playback VC-1 Videocodec with AMD Mobility Radeon HD 5430
* all Matroska-Videos with VC-1 as Videocodec has fragments/shutter on playback, same Video on RPI- and RPI2-Hardware works
* System: Arctic MC001
** https://www.arctic.ac/eu_en/mc001.html
** CPU: Intel® Atom™ CPU D525 @ 1.80GHz
** GPU: AMD Mobility Radeon HD 5430
* File Infos: Matroska File with VC-1 Video-Codec
** Codec-ID: V_MS/VFW/FOURCC
** private Codec-Data, length 74 (FourCC: WVC1, 0x31435657)
* guisettings.xml
<videoplayer>
<adjustrefreshrate default="true">0</adjustrefreshrate>
<autoplaynextitem default="true">false</autoplaynextitem>
<errorinaspect default="true">0</errorinaspect>
<hqscalers default="true">0</hqscalers>
<pauseafterrefreshchange default="true">0</pauseafterrefreshchange>
<preferdefaultflag default="true">true</preferdefaultflag>
<prefervaapirender default="true">true</prefervaapirender>
<quitstereomodeonstop default="true">true</quitstereomodeonstop>
<rendermethod default="true">0</rendermethod>
<stereoscopicplaybackmode default="true">0</stereoscopicplaybackmode>
<stretch43 default="true">0</stretch43>
<useamcodec default="true">true</useamcodec>
<usedisplayasclock default="true">false</usedisplayasclock>
<usedxva2 default="true">true</usedxva2>
<useomx default="true">true</useomx>
<useomxplayer default="true">true</useomxplayer>
<usevaapi default="true">true</usevaapi>
<usevaapimpeg2 default="true">true</usevaapimpeg2>
<usevaapimpeg4 default="true">true</usevaapimpeg4>
<usevaapivc1 default="true">true</usevaapivc1>
<usevda default="true">true</usevda>
<usevdpau default="true">true</usevdpau>
<usevdpaumixer default="true">true</usevdpaumixer>
<usevdpaumpeg2 default="true">true</usevdpaumpeg2>
<usevdpaumpeg4>true</usevdpaumpeg4>
<usevdpauvc1 default="true">true</usevdpauvc1>
<usevideotoolbox default="true">true</usevideotoolbox>
</videoplayer>

Hope, somebody could help. Thx
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by deepeye - 2016-07-31, 18:46
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111