Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-09-04, 15:49)Milhouse Wrote:
(2016-09-04, 15:37)MichaelAnders Wrote: VAAPI is broken with build #0903. With a previous build (some days back), everything worked - with this update, it's broken.

Debug logs: http://sprunge.us/SXFY

Broken in what way, can you at least describe what happens? And did this issue start with #0903? Do you have any problems with#0902?
Sorry, I thought the logs would show it Sad

I cannot select VAAPI bob for example. Debug log shows:
15:56:29 1958.414185 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - open decoder
15:56:29 1958.416016 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - initialize version 0.39
15:56:29 1958.416016 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - driver in use: Intel i965 driver for Intel® CherryView - 1.7.1
15:56:29 1958.416138 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - attrib 0 (get/set) min -100 max 100 value 0x0
15:56:29 1958.416138 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - attrib 1 (get/set) min 0 max 100 value 0x32
15:56:29 1958.416138 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - attrib 2 (get/set) min -180 max 180 value 0x0
15:56:29 1958.416138 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - attrib 3 (get/set) min 0 max 100 value 0x32
15:56:29 1958.416138 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - attrib 6 (get/set) min 0 max 3 value 0x0
15:56:29 1958.416260 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 0
15:56:29 1958.416260 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 1
15:56:29 1958.416260 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 13
15:56:29 1958.416260 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 6
15:56:29 1958.416260 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 7
15:56:29 1958.416382 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 15
15:56:29 1958.416382 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 16
15:56:29 1958.416382 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 8
15:56:29 1958.416382 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 9
15:56:29 1958.416382 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 10
15:56:29 1958.416504 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile -1
15:56:29 1958.416504 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 12
15:56:29 1958.416504 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 14
15:56:29 1958.416626 T:140383245793024 DEBUG: VAAPI - profile 17
15:56:29 1958.423706 T:140383858177792 DEBUG: VAAPI::COutput::CreateEGLContext - created context
15:56:29 1958.433838 T:140383858177792 DEBUG: VAAPI::COutput::InitBufferPool - Surfaces created
15:56:31 1960.417236 T:140383245793024 ERROR: VAAPI::ConfigVAAPI - failed to init output
15:56:31 1960.419556 T:140383245793024 NOTICE: VAAPI::Close
15:56:31 1960.419678 T:140383245793024 NOTICE: VAAPI::Close - closing decoder context

It's a Beebox N3150. I tested some versions:
#903: broken (as stated)
#902: broken - found another post with the same error: 2407188 (post)
#901: works (no issues before ever either)
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by MichaelAnders - 2016-09-04, 17:38
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111