Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-09-14, 23:49)madmarkym Wrote: Sorry I have been away for the last couple of days, I will do all I can to help get the Radeon issue resolved.
here is my dmesg log for build 0914, same xorg error.
http://sprunge.us/QAeA

Just an observation - it's after the memory initialization message that the 4.8-rc6 kernel panics (photo):
Code:
[    0.728565] [TTM] Memory type 2 has not been initialized
[    0.728775] amdgpu: probe of 0000:01:00.0 failed with error -22

At least the errors are consistent, it's just that the 4.8-rc6 kernel handles it all rather badly.

I'm really not sure how to solve this right now. We're using the latest amdgpu driver, latest firmware binaries, and latest (stable) kernel. In theory it should "just work"... Sad
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by Milhouse - 2016-09-15, 00:01
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111