Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-09-16, 02:44)Milhouse Wrote:
(2016-09-16, 02:22)madmarkym Wrote: I am running the logs from #0915y, if you require the logs from another build pls let me know and I will run them in the morning.

lspci | pastebinit - http://sprunge.us/ZGdM
lspci -v | pastebinit - http://sprunge.us/aQVj
dmesg | pastebinit - http://sprunge.us/ZLQP
cat /var/log/Xorg.0.log | pastebinit - http://sprunge.us/hYTZ

Thanks. Not entirely sure how to solve this at the moment, the pci id of the card clearly identifies it to the kernel as an amdgpu part so not sure why Xorg is picking the wrong driver.

When you get a chance, can you do the following:

1. Remove (or rename) the custom xorg.conf so that the system uses the default xorg.conf (and thus fails to load the amdgpu driver)
2. Boot into #0915y with the RX460, confirm that Xorg fails to load, then run:
Code:
lspci -v | pastebinit
3. Then restore your custom xorg.conf so that the amdgpu driver is loaded.

I'm interested to see what driver the kernel is using when you don't specify the custom xorg.conf.

Here you go :
lspci -v | pastebinit : http://sprunge.us/WcHF
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by alxtr1bal - 2016-09-16, 07:08
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111