Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
@_Spook_ and @porkchop999 - can you confirm if #0926x (4.8-rc8) has working audio for you?

My NUC6i5SYH when connected to my amp has no audio going back as far as #0917l (which is based on 4.8-rc6). I'm sure we had positive reports with these builds, and I can only assume this and later builds with the 4K patch were all working for you both (but not the latest #1003x build based on 4.8.0 - I've no idea what changed here, if anything).

I'm just wondering if the 4K patch _ever_ worked... or maybe it only worked when connected to a 4K-capable output device (or something very basic)? For me, the 4K patch works only when connected to a simple computer monitor with the most basic audio capabilities, and doesn't appear to have ever produced working audio with my amp.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0) - by Milhouse - 2016-10-05, 09:54


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111