Intel Apollo Lake

  Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ragico Online
Junior Member
Posts: 11
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Location: Italy
Post: #1336
(2017-06-19 23:22)dexter98 Wrote:  
(2017-06-19 16:53)raidflex Wrote:  Have been using the 1.4 port for audio pass through for 6 months now without issues. DTS-MA and TrueHD audio works great, no sync issues either with using the 2.0 port for my JS8500 for video.

Indeed.

I have the asrock j3455b (note the b) board without the dreaded dp-hdmi converter and there pass-through runs without issues up to latest DTS-X and Dolby ATMOS, even on combination with 3d full HD output (hw decoded btw).

I also tested it months ago with libreelec on an asrock J3455 board with a DVI to hdmi cable to circumvent the dp-hdmi converter and couldn't directly see issues. Played dtsx And ATMOS without issues for as far as I remember. Obviously no 3d playback though.


Only issue I encounter is when I enable set framerate in kodi. Then on some movies I have serious av sync issues, but that seems to be related to the special mvc build I'm using.

Sent from my HTC One_M8 (typie typie)

Is the asrock j3455b outputting UHD HDR? I cannot find any information about the board capability to ouput HDR


Thanks.
find quote
honcho Offline
Member
Posts: 60
Joined: Dec 2016
Reputation: 3
Post: #1337
I think it's been mentioned in this thread about 200 times it doesn't work in kodi.
find quote
ragico Online
Junior Member
Posts: 11
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Location: Italy
Post: #1338
(2017-06-20 16:03)honcho Wrote:  I think it's been mentioned in this thread about 200 times it doesn't work in kodi.

Thanks my question is if the board is capable of ouputting UHD HDR or not, never mind Kodi.
find quote
honcho Offline
Member
Posts: 60
Joined: Dec 2016
Reputation: 3
Post: #1339
(2017-06-20 20:43)ragico Wrote:  
(2017-06-20 16:03)honcho Wrote:  I think it's been mentioned in this thread about 200 times it doesn't work in kodi.

Thanks my question is if the board is capable of ouputting UHD HDR or not, never mind Kodi.

in windows, yes i can with powerdvd 17. But not from a uhd disc.
find quote
ragico Online
Junior Member
Posts: 11
Joined: Feb 2017
Reputation: 0
Location: Italy
Post: #1340
Thank you.
find quote
extremeaudio Offline
Senior Member
Posts: 118
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #1341
Is HDR in the pipeline for Kodi?
find quote
fritsch Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 17,887
Joined: Aug 2011
Reputation: 553
Location: Stuttgart*
Post: #1342
Yes.

"Your most vocal users are not reflective of your userbase" J.M.
"Of course, they [XP Users and people with outdated hardware] need to tell the world about the kind of hero they are, and block innovation for everyone else because their decades old OS / hardware needs to work =p" nevcairiel (ffmpeg)
No Debug Log no issue.
find quote
mrstarface Online
Junior Member
Posts: 46
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #1343
OK I have read through all of this thread, some I understood and some not so much!

I currently have a first generation NUC running librelec which has been rock solid but its time to move on as I now have a 4k screen and amp. Would like to stick with a NUC and with funds tight am looking at the NUC6CAYS J3455 as it comes with 2GB ram and some built in storage (32GB) along with a Win 10 license.

Looking at this thread seems with all the latest updates from Intel I should be able to use Kodi in windows 10 (nor librelec unfortunately due to pass through issue) to pretty much stream all 4K files and all HD audio including atmos and dts x without a problem? The only thing off the table is HDR which is a shame but might follow later if supported by the kodi team.

Can someone just confirm this is the case and no need to upgrade the new NUC just to use Kodi in Windows? I'm assuming somehow I can boot straight into Kodi once everything is setup to keep it wife friendly!
find quote
Post Reply