Release - Black Glass Nova 6.x for Kodi 17.x Krypton

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
amshpitz Offline
Member
Posts: 53
Joined: Dec 2015
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #31
not helping!

returns to default skin as you gender
the menu button image replaced with backrowd image, the widget and sub menu that i insert disappear .
find quote
Tgxcorporation Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,077
Joined: May 2012
Reputation: 42
Location: Italy
Post: #32
Have you tried using the Backup addon?
find quote
Tgxcorporation Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,077
Joined: May 2012
Reputation: 42
Location: Italy
Post: #33
... and Google is there to help you... "kodi backup transfer another system"

Tgx
find quote
amshpitz Offline
Member
Posts: 53
Joined: Dec 2015
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #34
When I doing backup and restores all kodi files on another computer android or windows It works great.

Only when I want to install the skin alone has the problem.
find quote
Tgxcorporation Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,077
Joined: May 2012
Reputation: 42
Location: Italy
Post: #35
That's normal because Krypton has new policies for addons.
You first need to download the skin from the official repo, and then copy your mods overwriting the official version.

Tgx
find quote
amshpitz Offline
Member
Posts: 53
Joined: Dec 2015
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #36
I know how to build Installation Wizard

But if someone has addons and he does not want to erase, but he really wants your skin With my changes. There is a problem
find quote
amshpitz Offline
Member
Posts: 53
Joined: Dec 2015
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #37
Well, I re-installed and check ON new kodi install.
(This post was last modified: 2017-03-07 17:28 by amshpitz.)
find quote
amshpitz Offline
Member
Posts: 53
Joined: Dec 2015
Reputation: 0
Location: Israel
Post: #38
OK, I left it nothing seemed to work. I did build wizard who wants the skin, install everything.
There are many good things there.

Thanks for the help

https://archive.org/download/plugin.prog...wizard.zip

Amos
(This post was last modified: 2017-03-08 09:25 by amshpitz.)
find quote
DEcosse Offline
Senior Member
Posts: 223
Joined: Feb 2014
Reputation: 3
Post: #39
Hi Tgx

Have just reinstalled system - on the Skin Settings 'General' Tab I no longer see the back-up and restore skin settings options
After installing what I thought were missing dependencies, the field will now execute those commands - however the fields themselves are still black (i.e. no description - just have to 'know' they are there!)

What is missing in order to make these visible?
find quote
Tgxcorporation Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,077
Joined: May 2012
Reputation: 42
Location: Italy
Post: #40
(2017-03-22 20:03)DEcosse Wrote:  Hi Tgx

Have just reinstalled system - on the Skin Settings 'General' Tab I no longer see the back-up and restore skin settings options
After installing what I thought were missing dependencies, the field will now execute those commands - however the fields themselves are still black (i.e. no description - just have to 'know' they are there!)

What is missing in order to make these visible?

You need to install the previous version of the skin helper service addon or update your skin to the github version.

Tgx
find quote
DEcosse Offline
Senior Member
Posts: 223
Joined: Feb 2014
Reputation: 3
Post: #41
Perfect!

Thx!!
find quote
stacksptdtdm Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #42
for some reason, when setting up the skin..i lose the ability to set thumbnails from external. it was fine before adding movies and tv shows to the library. as soon as i add them, i lose that functionality. it only takes me as far as to add source
find quote
Tgxcorporation Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,077
Joined: May 2012
Reputation: 42
Location: Italy
Post: #43
https://github.com/Tgxcorporation/skin.b...leshooting
find quote
stacksptdtdm Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #44
(2017-04-20 16:25)Tgxcorporation Wrote:  https://github.com/Tgxcorporation/skin.b...leshooting
i see. but why does it disappear? if i add a source to set a thumbnail. i cant install it on another devices, because that folder would be empty in the add source.
find quote
stacksptdtdm Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #45
never mind i figured it out.. one i get all my addons from my sources. i go back and delete the sources, then the option to browse to my storage came back
find quote