Release - Black Glass Nova 6.x for Kodi 17.x Krypton

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Savag3 Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #46
This seems to be the most up to date thread and a good place for me to post my questions. I'm a noob at Kodi so I'm hoping the questions aren't treated too harshly. I did try searching and also reading through other threads to see if my questions were answered but didn't find anything. I've been using BGN on my Android box and also in Kodi on my Mac. Here are my settings and then I'll list my problems and questions. BGN on Android box and Macbook Pro both running Kodi 17. Under configure skin I have it set to Black Glass.

Problems I've encountered
Most common - I add widgets under each section Movies, Videos, etc. I add all 5 widgets but only 2 show, then 4 will show after a while but never all of the widgets I set. Do they need to load or is there something I need to install?

Blank Kodi - I customize the skin. I deleted sections I don't use (Music, Radio, Weather), changed the labels on the sections, added widgets for each section. Customize the submenu, set thumbnails for each section. After I'm done it goes all wonky. On my Android box after making the changes when I start Kodi it will load up the videos section. If I hit backspace to go to a different section everything disappears. I just have the Kody background. I still get the sounds which means it is still working but for some reason nothing displays. In the end I had to reinstall Kodi and set it up again but this time I backed everything up. I'm just wondering if there are certain things that I should not be customizing? Example does customizing submenus introduce issues?

Question
Is there a way to have my background show when going into a widget etc. I'll set a custom background for the section but when I go into a widget it will show the default background that was previously there.
find quote
Tgxcorporation Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,077
Joined: May 2012
Reputation: 42
Location: Italy
Post: #47
It can be possible that some widgets take time to populate. It depends on the addon that manages the widget. It's not a skin issue. The same would occur with other skins.

If home menu disappears, it generally means that something wrong is happening in your installation and your system cannot store the new settings. It's a general issue and maybe searching in the android subforum could be useful.

The backgrounds section in skin settings is meant to customize backgrounds in the whole skin, while backgrounds in the home menu editor will work only for the home menu

Thanks

Tgx
find quote
Savag3 Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Apr 2017
Reputation: 0
Post: #48
(2017-04-30 09:20)Tgxcorporation Wrote:  It can be possible that some widgets take time to populate. It depends on the addon that manages the widget. It's not a skin issue. The same would occur with other skins.

If home menu disappears, it generally means that something wrong is happening in your installation and your system cannot store the new settings. It's a general issue and maybe searching in the android subforum could be useful.

The backgrounds section in skin settings is meant to customize backgrounds in the whole skin, while backgrounds in the home menu editor will work only for the home menu

Thanks

Tgx

Thank You for the info Smile
find quote
stacksptdtdm Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Jan 2017
Reputation: 0
Post: #49
Love this skin... But is there a way to have the widgets displayed on the home menu, instead of pushing up? I want to utilize that space. Or will there be a option for that if there would be an update?
find quote
clfnole Offline
Member
Posts: 56
Joined: Mar 2016
Reputation: 0
Post: #50
How can we view Orphanned Depenencies?
find quote
Post Reply