The TVDB scraper is currently broken due to upgrade works at TheTVDB site. We hope this issue will be resolved quickly.

XLink Kai Freezes up XBMC!
#1
So I've been searching around but I haven't found an answer to this. Here's the situation:

1) I have the latest XBMC T3CH release as of this morning.
2) XBMC UI attaches to the XLink Kai engine on my PC without a problem.

So I'll boot the xbox, and then either it will freeze within the first 30 sec of operation (after the UI attaches to the engine) OR I will select a game, say Halo or Halo 2, the game will run and then when I go to system link, no games will appear.

My internet connection is stable, and port 30000 is open and forwarding to the box with the engine. Any ideas why the machine is freezing?

Thanks!

Andrew
#2
a Debug Log might help
#3
OK -- where just XBMC dump that log? I'll post it now....
#4
My XBMC Locks also when I turn on Xlink Kai.... I just updated to the September 30th, 2007 T3CH Build thinking it would be fix and it wasn't... I hope this is the log you are looking for...

Code:
20:59:04 M: 56786944  NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
20:59:04 M: 56766464  NOTICE: Starting XBoxMediaCenter.  Built on Sep 30 2007
20:59:04 M: 56766464  NOTICE: Q is mapped to: F:\xbmc
20:59:04 M: 56766464  NOTICE: The executeable running is: F:\xbmc\xbmc.xbe
20:59:04 M: 56766464  NOTICE: Log File is located: Q:\xbmc.log
20:59:04 M: 56766464  NOTICE: -----------------------------------------------------------------------
20:59:04 M: 56766464  NOTICE: Unmapped drive T
20:59:04 M: 56745984  NOTICE: Mapping drive T to Harddisk0\Partition6\xbmc\userdata
20:59:04 M: 56745984  NOTICE: Setup DirectX
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Mapping drive C to Harddisk0\Partition2
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Mapping drive E to Harddisk0\Partition1
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Unmapped drive D
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Mapping drive D to Cdrom0
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Mapping drive F to Harddisk0\Partition6
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Mapping drive X to Harddisk0\Partition3
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Mapping drive Y to Harddisk0\Partition4
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Unmapped drive Z
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Mapping drive Z to Harddisk0\Partition5
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: load settings...
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: Mapping drive P to Harddisk0\Partition6\xbmc\userdata
20:59:04 M: 56721408  NOTICE: loading T:\guisettings.xml
20:59:04 M: 56565760  NOTICE: Getting hardware information now...
20:59:04 M: 56565760  NOTICE: Checking resolution 10
20:59:04 M: 56565760  NOTICE: Setting autoresolution mode 4
20:59:04 M: 56565760  NOTICE: Per AV pack settings are off
20:59:04 M: 56688640  NOTICE: q:\userdata\sources.xml
20:59:04 M: 56688640   ERROR:   <programs> tag is missing or sources.xml is malformed
20:59:04 M: 51494912  NOTICE: Checking the Date!
20:59:04 M: 51494912  NOTICE: start dvd mediatype detection
20:59:04 M: 51429376  NOTICE: initializing playlistplayer
20:59:04 M: 51429376  NOTICE: DONE initializing playlistplayer
20:59:05 M: 50896896  NOTICE: load default skin:[Project Mayhem III]
20:59:05 M: 47489024  NOTICE: Unmapped drive D
20:59:05 M: 47468544  NOTICE: Mapping drive D to Cdrom0
20:59:05 M: 47583232  NOTICE: use DHCP
20:59:05 M: 47267840  NOTICE: initialize done
20:59:05 M: 47267840  NOTICE: Running the application...
20:59:08 M: 43642880  NOTICE: start timeserver client
20:59:08 M: 43577344  NOTICE: XBFileZilla: Starting...
20:59:08 M: 43511808  NOTICE: starting kai
20:59:08 M: 43499520  NOTICE: KAICLIENT: Attach to Kai engine host at 192.168.1.110
20:59:08 M: 42401792  NOTICE: XBFileZilla: Started
20:59:08 M: 37445632  NOTICE: DownloadQueue ready.
20:59:08 M: 36679680  NOTICE: DownloadQueue ready.
20:59:08 M: 36417536  NOTICE: DownloadQueue ready.
20:59:13 M: 40648704   ERROR: Unable to wait for NTP reply from the SNTP server, GetLastError returns 10060
20:59:18 M: 40648704   ERROR: Unable to wait for NTP reply from the SNTP server, GetLastError returns 10060
#5
I noticed that if I disabled xlink kai notifications, the freezes abated. Give that a try and see if it works.... Could this be.... a BUG?? Wink
#6
http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtop...211#170211

read!! :]
#7
hicaow Wrote:http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtop...211#170211

read!! :]
when i tried that, i notice that when i FTP'ed it, it renamed all the long filename and it doesn't work for me
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
XLink Kai Freezes up XBMC!00