•   
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18(current)
  • 19
  •   
Mod -  Aeon MQ7 Modded for Jarvis
Big Grin 
(2016-10-29, 19:49)DolGuldur Wrote:
(2016-10-29, 14:27)Angelinas Wrote:
(2016-10-29, 12:08)DolGuldur Wrote: @Angelinas I tried this with no luck, I even tried editing IncludesMenuWidgets.xml but it gets confusing with extendedinfo script, data becomes overlapped and things like that
This adding line in DialogVideoInfo.xml is for total opposite.If you want to open always a Extended info dialog as default.

If you want to have extended info like yours, the you must edit for Jarvis (script-ExtendedInfo Script-DialogVideoInfo.xml),for Krypton(script-script.extendedinfo-DialogVideoInfo.xml).Add your button and Group like you did for DialogVideoInfo.xml...it is same but some visible condition need to change.
This is not possible I tried everything it failsWink

Dear DolGuldur,

Do you have tried with the new Aeon MQ7 1.5.0?

Regards
Reply
(2016-10-31, 14:25)arzaz Wrote:
(2016-10-29, 19:49)DolGuldur Wrote:
(2016-10-29, 14:27)Angelinas Wrote: This adding line in DialogVideoInfo.xml is for total opposite.If you want to open always a Extended info dialog as default.

If you want to have extended info like yours, the you must edit for Jarvis (script-ExtendedInfo Script-DialogVideoInfo.xml),for Krypton(script-script.extendedinfo-DialogVideoInfo.xml).Add your button and Group like you did for DialogVideoInfo.xml...it is same but some visible condition need to change.
This is not possible I tried everything it failsWink

Dear DolGuldur,

Do you have tried with the new Aeon MQ7 1.5.0?

Regards
I will test it when its released.
Reply
(2016-10-31, 11:36)Jumpy73 Wrote:
(2016-10-30, 15:47)DolGuldur Wrote:
(2016-10-30, 13:35)Jumpy73 Wrote: Can anyone help me?
Regards
Check #44

I followed the first step in the post #44 but the menu item didn't appear... What I had to do it was so simple that I don't know what went wrong

Any suggestion will be appreciated because the list of steps at post #44 doesn't work on my kodi
Reply
there is no option on top menu bar for "logos as title if available" all the others
works fine.any help please?
Reply
Hi all,

I installed the Mod & everything was looking & working beautifully following the install instructions.

Next I installed the Holiday Mod as per install instructions on page 1 & now have 2 problems.

My info & detail info button has disappeared, see image:

Image

Also, I copied the flags-->stars-->capotain, pumpkin & santahat folders to media folder, where the holidays folder is,
but I'm unable to choose them from the Stars menu-->Style for the Stars menu. I recycle through the options but the 3 are not there.
See pic below for what I'm talking about:

Image

Any help how to solve these 2 issues is appreciated.
Thanks for all the hard work done on these 2 ModsLaugh
Kodi v17.6 “Krypton” (AEON MQ 7 Skin w/ Multi-Mod) running on Windows 10
Reply
Hi All,

See Pic below:

Image

I followed the instructions in red to the tee & everything worked beautifully, see picture of one of my movies. Not sure if #149 should be in bold(Not a major issue)

Image

Now when I follow the instructions in Yellow everything goes haywire.
Could someone please explain in detail how the holiday mod instructions should be carried out. I'm so frustrated because I can't get it to work.
Any help is appreciatedHuh
Kodi v17.6 “Krypton” (AEON MQ 7 Skin w/ Multi-Mod) running on Windows 10
Reply
(2017-01-14, 19:52)JanM201 Wrote: Hi All,

See Pic below:

Image

I followed the instructions in red to the tee & everything worked beautifully, see picture of one of my movies. Not sure if #149 should be in bold(Not a major issue)

Image

Now when I follow the instructions in Yellow everything goes haywire.
Could someone please explain in detail how the holiday mod instructions should be carried out. I'm so frustrated because I can't get it to work.
Any help is appreciatedHuh
There is a multimode installation procedure which is updated by latts follow this http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=296749
Reply
@DolGuldur

Hello
Great & Good job


not work With me I tried 3 times

I followed Extract Step by Step

Installation Instructions
1-Extract to 1080i folder and replace
2-Extract Textures.xbt to media folder and replace
3-Extract to fonts folder and replace
4-Extract to language folder and replace

But also i Transferred files 1in1 To make sure everything good

But not result

Do not show Images Skin & MOD !!!

Image

Image

Image

Image


I do not know where is the problem .
Reply
(2017-01-19, 18:12)KaBoS Wrote: @DolGuldur

Hello
Great & Good job


not work With me I tried 3 times

I followed Extract Step by Step

Installation Instructions
1-Extract to 1080i folder and replace
2-Extract Textures.xbt to media folder and replace
3-Extract to fonts folder and replace
4-Extract to language folder and replace


But also i Transferred files 1in1 To make sure everything good

But not result

Do not show Images Skin & MOD !!!



I do not know where is the problem .
which version of Kodi are you using, This is for 16.1 Only, also you need to start fresh cuz there is no reason for it not to work
Reply
@DolGuldur
Thank you for your reply

I use Kodi 16.1 & Of course start fresh I tried 4 times

I Think that the problem The Images do not show Do not show any Images to Default Skin & MOD

See images problem After add MOD


Image

Image

Image

Image

___________________________

The surprise i installed (Multi-Mod installation for MQ 7)

And Work Media Info Mod excellent no problems !!!

See images

Image

Image

Image


But I'm not need All of these Multi-MOD


I just want Media Info MOD Smile

What's the solution ?
Reply
i have my language set to English US.. is there a way to set the flags to have USA flag?
Reply
(2017-01-21, 20:19)KaBoS Wrote: @DolGuldur
Thank you for your reply

I use Kodi 16.1 & Of course start fresh I tried 4 times

I Think that the problem The Images do not show Do not show any Images to Default Skin & MOD

See images problem After add MOD

___________________________

The surprise i installed (Multi-Mod installation for MQ 7)

And Work Media Info Mod excellent no problems !!!

See images



But I'm not need All of these Multi-MOD


I just want Media Info MOD Smile

What's the solution ?
I'm sure you're doing something wrong, I just moded for a friend of mine, it works , follow the instruction more carefully





(2017-01-22, 20:57)xbmcwood Wrote: i have my language set to English US.. is there a way to set the flags to have USA flag?

Not possible its universal
Reply
Dear DolGuldur,

Could you please add media flags to the Video OSD?
Reply
@DolGuldur is the downloadversion on page 1 the last/latest version of this fantastic mod, or can we expect a new version that contains the bugfixes some users reported in this thread? Anyway, thanks a lot for providing this nice mod. Using it for a month now and I run into some small issues. It would be nice if you could help me to fix it. The following main menu widgets don't work on my Android TV box:
Movies Recently Added
Movies Random
Movies Labels
Movies Actors
TV Shows Recently Added
TV Shows Random
(Music) Tracks Recently Added
(Music) Tracks Random
(Music) Albums Random
Reply
any chance to get a krypton version of this nice mod?
Reply
  •   
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18(current)
  • 19
  •   
 
Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 4.86 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Aeon MQ7 Modded for Jarvis4.867