Skin MOD - Aeon MQ7 Modded for Jarvis

  Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 4.86 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
djhifi Offline
Fan
Posts: 355
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Location: Portugal
Post: #16
I can't get the Mpaa detailed icons to show, dont know why. Only regular (the ones which already come with the skin .xbt file)

I even tried extracting the mpaa colored directly onto media folder, nope.

Any ideas why?

on another note, is there a way to update all those ratings (cause they change over time) without rescrapping the ENTIRE library? Currently i can only update IMDB ratings with the Ratings Update Addon.
As you can see on your pictures, the middle imdb ratings on half the movies are dif. from the top right side ones (which via the above quoted addon, are the only ones updatable)
Not to mention rotten tomatoes
It's not your fault ofc, just asking, as I'm ignorant to skin implementation (for example, where are the rotten tomatoes ratings stored?) im currently using Universal Movie Scraper
Sad

(2015-11-15 17:22)movie78 Wrote:  Can you please change signature.

Done.
(This post was last modified: 2016-08-28 06:51 by djhifi.)
find quote
DolGuldur Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Apr 2015
Reputation: 17
Location: Iraq
Post: #17
(2016-08-28 05:12)djhifi Wrote:  I can't get the Mpaa detailed icons to show, dont know why. Only regular (the ones which already come with the skin .xbt file)

I even tried extracting the mpaa colored directly onto media folder, nope.

Any ideas why?

on another note, is there a way to update all those ratings (cause they change over time) without rescrapping the ENTIRE library? Currently i can only update IMDB ratings with the Ratings Update Addon.
As you can see on your pictures, the middle imdb ratings on half the movies are dif. from the top right side ones (which via the above quoted addon, are the only ones updatable)
Not to mention rotten tomatoes
It's not your fault ofc, just asking, as I'm ignorant to skin implementation (for example, where are the rotten tomatoes ratings stored?) im currently using Universal Movie Scraper
Sad

Did you select detailed icon and color using top menu buttons?
The mpaa folder must be put inside media/flags

For the rating, yes I know the pain of not being able to update, this issue is related to skin helper service
but there is a script for imdb update here http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=167754

[Image: 8c76ZgK.jpg]
(This post was last modified: 2016-08-28 11:19 by DolGuldur.)
find quote
win88ice2004 Offline
Member
Posts: 95
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #18
Is there anyway to update the actors images to all be the same size? I know MQ7 takes native image sizes across the board, but I was wondering if there was a way to make them consistent so they look cleaner?

Thanks!
find quote
Firetv344 Offline
Member
Posts: 90
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #19
How can i get audio language and subtitles to show in movie info screen
find quote
djhifi Offline
Fan
Posts: 355
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Location: Portugal
Post: #20
(2016-08-28 10:31)DolGuldur Wrote:  
(2016-08-28 05:12)djhifi Wrote:  I can't get the Mpaa detailed icons to show, dont know why. Only regular (the ones which already come with the skin .xbt file)

I even tried extracting the mpaa colored directly onto media folder, nope.

Any ideas why?

on another note, is there a way to update all those ratings (cause they change over time) without rescrapping the ENTIRE library? Currently i can only update IMDB ratings with the Ratings Update Addon.
As you can see on your pictures, the middle imdb ratings on half the movies are dif. from the top right side ones (which via the above quoted addon, are the only ones updatable)
Not to mention rotten tomatoes
It's not your fault ofc, just asking, as I'm ignorant to skin implementation (for example, where are the rotten tomatoes ratings stored?) im currently using Universal Movie Scraper
Sad

Did you select detailed icon and color using top menu buttons?
The mpaa folder must be put inside media/flags

For the rating, yes I know the pain of not being able to update, this issue is related to skin helper service
but there is a script for imdb update here http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=167754

[Image: 8c76ZgK.jpg]

Yes i did mate, don't know why it's not working. Can this be related with scraper options?

Regarding ratings, i already use ratings update addon (for imdb only) and already posted on skin helper thread about the rotten tomatoes and metacritic update, no one answered so far

btw, have you updated the files since yesterday?

(2015-11-15 17:22)movie78 Wrote:  Can you please change signature.

Done.
(This post was last modified: 2016-08-28 20:16 by djhifi.)
find quote
DolGuldur Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Apr 2015
Reputation: 17
Location: Iraq
Post: #21
(2016-08-28 20:14)djhifi Wrote:  
(2016-08-28 10:31)DolGuldur Wrote:  
(2016-08-28 05:12)djhifi Wrote:  I can't get the Mpaa detailed icons to show, dont know why. Only regular (the ones which already come with the skin .xbt file)

I even tried extracting the mpaa colored directly onto media folder, nope.

Any ideas why?

on another note, is there a way to update all those ratings (cause they change over time) without rescrapping the ENTIRE library? Currently i can only update IMDB ratings with the Ratings Update Addon.
As you can see on your pictures, the middle imdb ratings on half the movies are dif. from the top right side ones (which via the above quoted addon, are the only ones updatable)
Not to mention rotten tomatoes
It's not your fault ofc, just asking, as I'm ignorant to skin implementation (for example, where are the rotten tomatoes ratings stored?) im currently using Universal Movie Scraper
Sad

Did you select detailed icon and color using top menu buttons?
The mpaa folder must be put inside media/flags

For the rating, yes I know the pain of not being able to update, this issue is related to skin helper service
but there is a script for imdb update here http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=167754

[Image: 8c76ZgK.jpg]

Yes i did mate, don't know why it's not working. Can this be related with scraper options?

Regarding ratings, i already use ratings update addon (for imdb only) and already posted on skin helper thread about the rotten tomatoes and metacritic update, no one answered so far

btw, have you updated the files since yesterday?


Yes it could be scraper issue, to confirm download and install script library editor if not already, then go to a movie that has a rating of pg 13 for instance, click on edit data then choose mpaa the text should be similar to this
[Image: DufsbWQ.png?1]

if still not working:
Redownload the files
replace again
double check folder structure AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.aeonmq7\media\flags\mpaa\colored or white
double check skin heper service
or if still no luck
create a new temporary user and start from scratch , it should work, mine is working perfect
(This post was last modified: 2016-08-28 21:33 by DolGuldur.)
find quote
Firetv344 Offline
Member
Posts: 90
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #22
@Dolguldor How can i get audio language and subtitles to show in movie info screen
find quote
DolGuldur Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Apr 2015
Reputation: 17
Location: Iraq
Post: #23
(2016-08-29 01:06)Firetv344 Wrote:  @Dolguldor How can i get audio language and subtitles to show in movie info screen

You mean something like this
I will release it tomorrow, I'm tired as hell
[Image: JAD1d3X.jpg]
(This post was last modified: 2016-08-29 01:58 by DolGuldur.)
find quote
Firetv344 Offline
Member
Posts: 90
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #24
ok
find quote
djhifi Offline
Fan
Posts: 355
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Location: Portugal
Post: #25
(2016-08-28 21:31)DolGuldur Wrote:  
(2016-08-28 20:14)djhifi Wrote:  
(2016-08-28 10:31)DolGuldur Wrote:  Did you select detailed icon and color using top menu buttons?
The mpaa folder must be put inside media/flags

For the rating, yes I know the pain of not being able to update, this issue is related to skin helper service
but there is a script for imdb update here http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=167754

[Image: 8c76ZgK.jpg]

Yes i did mate, don't know why it's not working. Can this be related with scraper options?

Regarding ratings, i already use ratings update addon (for imdb only) and already posted on skin helper thread about the rotten tomatoes and metacritic update, no one answered so far

btw, have you updated the files since yesterday?


Yes it could be scraper issue, to confirm download and install script library editor if not already, then go to a movie that has a rating of pg 13 for instance, click on edit data then choose mpaa the text should be similar to this
[Image: DufsbWQ.png?1]

if still not working:
Redownload the files
replace again
double check folder structure AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.aeonmq7\media\flags\mpaa\colored or white
double check skin heper service
or if still no luck
create a new temporary user and start from scratch , it should work, mine is working perfect

Did what you suggested, and it is like your picture...


EDIT: SOLVED

Solution, changing the file names to caps lock on the respective parts of the name, where it didnt match the database (you didnt put the correct file names and as i use openelec...it wasnt showing dunno why) i talked to Wanilton and he was right, windows disregards this, but Openelec does not.


Request:

Can you add "Tous Public" flag in the detailed compilation? As it's not there...it's not showing on lots of my frenc movies

(2015-11-15 17:22)movie78 Wrote:  Can you please change signature.

Done.
(This post was last modified: 2016-08-29 06:06 by djhifi.)
find quote
DolGuldur Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Apr 2015
Reputation: 17
Location: Iraq
Post: #26
(2016-08-29 04:32)djhifi Wrote:  EDIT: SOLVED

Solution, changing the file names to caps lock on the respective parts of the name, where it didnt match the database (you didnt put the correct file names and as i use openelec...it wasnt showing dunno why) i talked to Wanilton and he was right, windows disregards this, but Openelec does not.

djhifi Can you show me what you did exactly to make it compatible with Openelec , I'm not familiar with Openelec , but I want to know more about it, and maybe I want to switch to it in future

Quote:Request:

Can you add "Tous Public" flag in the detailed compilation? As it's not there...it's not showing on lots of my frenc movies
What do you mean by that, can you clarify a bit?
(This post was last modified: 2016-08-29 12:56 by DolGuldur.)
find quote
DolGuldur Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Apr 2015
Reputation: 17
Location: Iraq
Post: #27
(2016-08-28 16:23)win88ice2004 Wrote:  Is there anyway to update the actors images to all be the same size? I know MQ7 takes native image sizes across the board, but I was wondering if there was a way to make them consistent so they look cleaner?

Thanks!

You mean stretch the images to be the same size, this is doable but it may distort the picture
find quote
Firetv344 Offline
Member
Posts: 90
Joined: May 2015
Reputation: 0
Post: #28
(2016-08-29 01:34)DolGuldur Wrote:  
(2016-08-29 01:06)Firetv344 Wrote:  @Dolguldor How can i get audio language and subtitles to show in movie info screen

You mean something like this
I will release it tomorrow, I'm tired as hell
[Image: JAD1d3X.jpg]

No....I'm talking the other view when you press the info button.....audio language and subtitles under duration....
You gotta take it easy....get some rest..
find quote
djhifi Offline
Fan
Posts: 355
Joined: Jan 2014
Reputation: 2
Location: Portugal
Post: #29
(2016-08-29 11:31)DolGuldur Wrote:  
(2016-08-29 04:32)djhifi Wrote:  EDIT: SOLVED

Solution, changing the file names to caps lock on the respective parts of the name, where it didnt match the database (you didnt put the correct file names and as i use openelec...it wasnt showing dunno why) i talked to Wanilton and he was right, windows disregards this, but Openelec does not.

djhifi Can you show me what you did exactly to make it compatible with Openelec , I'm not familiar with Openelec , but I want to know more about it, and maybe I want to switch to it in future

Quote:Request:

Can you add "Tous Public" flag in the detailed compilation? As it's not there...it's not showing on lots of my frenc movies
What do you mean by that, can you clarify a bit?


I changed the file names in your zip to caps lock in the beginning, example:

rated nc-17.png to Rated NC-17.png
rated pg-13.png to Rated PG-13.png
etc

This did the trick.

NOTE: I didn't need to do this with ratings, just on the MPAA folder, ratings are good to go as they are.

"Tous Public" is a classification "All Audiences" from french movies. My MQ7 has that flag, but as your collection of MPAA's does not, it shows an empty rectangle on the info screen.

If you happen to have any french movie, look at the flag bar on the bottom, mq7 shows it as classification. Its blue (cant find it on the google Confused )

(2015-11-15 17:22)movie78 Wrote:  Can you please change signature.

Done.
(This post was last modified: 2016-08-29 20:39 by djhifi.)
find quote
mjunk Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Post: #30
Can someone be so kind as to give me the full path to the 1080i and media folders. Can't seem to find them. I'm on LibreElec.

Thanks
find quote
Post Reply