Intel Kaby Lake Hardware

  Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 4.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
guandms Offline
Senior Member
Posts: 245
Joined: Jun 2013
Reputation: 2
Post: #886
And will you include the new kernel on the next build ? for Krypton 17.4
find quote
Milhouse Offline
Team-Kodi Member
Posts: 13,179
Joined: Jan 2011
Reputation: 666
Post: #887
No.

Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
find quote
guandms Offline
Senior Member
Posts: 245
Joined: Jun 2013
Reputation: 2
Post: #888
Ok so i tested it on Kodi 17.4 and its not working, i will try the Leia build later on and will update
find quote
guandms Offline
Senior Member
Posts: 245
Joined: Jun 2013
Reputation: 2
Post: #889
OK so i updated to the 9.0 build, and still doesn't work for me ....
Someone people already said it solved there problem in here :
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=98797

Last comment, Milhouse what is the issue ?
Can you please let me know Smile
find quote
guandms Offline
Senior Member
Posts: 245
Joined: Jun 2013
Reputation: 2
Post: #890
P.S - reinstalled 8.1.1 and then applied LibreELEC-Generic.x86_64-8.2.0-20170920093314 update
SMB was not working after that....
find quote
Milhouse Offline
Team-Kodi Member
Posts: 13,179
Joined: Jan 2011
Reputation: 666
Post: #891
(Today 11:52)guandms Wrote:  OK so i updated to the 9.0 build, and still doesn't work for me ....
Someone people already said it solved there problem in here :
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=98797

Last comment, Milhouse what is the issue ?
Can you please let me know Smile

The LibreELEC-Generic.x86_64-8.2.0-20170920093314.tar build drops one of the patches, so would be interesting to know if that works better or not.

I've no idea about why your SMB is not working, that's SMB for ya.

Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
find quote
fritsch Online
Team-Kodi Developer
Posts: 18,198
Joined: Aug 2011
Reputation: 564
Location: Stuttgart*
Post: #892
(Today 11:52)guandms Wrote:  OK so i updated to the 9.0 build, and still doesn't work for me ....
Someone people already said it solved there problem in here :
https://bugs.freedesktop.org/show_bug.cgi?id=98797

Last comment, Milhouse what is the issue ?
Can you please let me know Smile

I tested it. In the combination as written in the bugreport (that was me). ASRock J4250 in combination with Denon X1300W. To reduce other errors, turn off "Adjust Refreshrate to match video" and try again.

And before I forget it: No Debug Log no issue, nothing to solve at all - same for your SMB issue. The magic balls are not available in our country ...

"Your most vocal users are not reflective of your userbase" J.M.
"Of course, they [XP Users and people with outdated hardware] need to tell the world about the kind of hero they are, and block innovation for everyone else because their decades old OS / hardware needs to work =p" nevcairiel (ffmpeg)
No Debug Log no issue.
(This post was last modified: Today 13:27 by fritsch.)
find quote
Post Reply