PVR Client Mediaportal does not start on Kodi 17 beta 4
#1
Hey guys.

I have 2x windows 10 htpc running kodi 17 beta 3 since is out without major issues!
Today i have tried to update to beta 4 which ended in a not working mediaportal PVR addon.
The addon just cant start with an error message.

I have made a debug log: http://pastebin.com/tL0gx71c
Here is something going wrong:

Quote:20:40:36 T:16632 DEBUG: PVR - PVR::CPVRClient::Create - creating PVR add-on instance 'MediaPortal PVR Client'
20:40:36 T:16632 DEBUG: ADDON: Dll Initializing - MediaPortal PVR Client
20:40:36 T:16632 DEBUG: SECTION:LoadDLL(C:\Program Files (x86)\Kodi\addons\pvr.mediaportal.tvserver\pvr.mediaportal.tvserver.dll)
20:40:36 T:16632 ERROR: ADDON: Dll MediaPortal PVR Client - Client returned bad status (6) from Create and is not usable

After reverting to a backup of kodi beta 3, PVR is working again.

Any hints?

thx
pOpY
Reply
#2
How far does it get?

I just tried a recent LibreElec build (1025) and it loads the plugin and loads EPG information, but gets stuck at the end of this. Reverting to an earlier build fixes it.

Mark
Reply
#3
I have made a bug ticket here: http://trac.kodi.tv/ticket/17023 and its already fixed by Martijn.
thx @Martijn for fixing this issue!!!!!!

I can not identify the github commit which fixes the issue.
In which nightly the issue is fixed?

thx
pOpY
Reply
#4
Get beta 5 which just got released.
Reply
#5
(2016-10-28, 21:11)ksooo Wrote: Get beta 5 which just got released.
Thx for the info

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
Reply
#6
Just wanted to quickly confirm that beta 5 fixed me...just had to re-enable the mp add on.

Thanks @Martijn!
Reply
#7
(2016-10-28, 21:41)fors6630 Wrote: Just wanted to quickly confirm that beta 5 fixed me...just had to re-enable the mp add on.

Thanks @Martijn!
Thx for the good news, will try it tomorrow and report back

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
Reply
#8
I also can confirm that the issue is fixed for me with beta 5!

thx
Reply
#9
For me with beta 5 dont start
Reply
#10
Do you have re-enabled the addon? After beta 4 the addon was disabled.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
Reply
#11
Yes, every time i try to enable add-on i receive same error for all pvr add-on with beta4.
Now other addon are ok (iptv simple client and nextpvr) but Mediaportal no
Reply
#12
@marameox: Check your Kodi.log for pvr.mediaportal related messages. This might help you futher.
Since you are not sharing any details, error messages or a kodi.log file on pastebin, we won't be able to help you currently
Developer of the MediaPortal PVR addon and retired developer of the Argus-TV PVR-addon.
http://www.scintilla.utwente.nl/~marcelg/xbmc
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
PVR Client Mediaportal does not start on Kodi 17 beta 40
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.