Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
(2017-06-21, 08:08)E92M3 Wrote: On any of the latest builds I'm getting a hang on boot.

"any of the latest builds" how far back are you referring to? Do you have some known point in time when this started? Did it ever work, if so until when?

And if you try a build from, say, 2 months ago does that boot normally? Or does it fail in the same way as the latest build?

I'd expect an older build to fail just like the latest build, as I don't think there's anything wrong with these builds - I've never seen a problem like this before, except where the SYSTEM image is corrupted.

Presumably you've tried updating again to the latest build which would overwrite any potentially corrupted SYSTEM file with a new image.

I'm not sure what else would cause this issue. If all else fails I'd suggest a re-image using the latest LibreELEC 8.0.2 disk image.

(2017-06-21, 08:08)E92M3 Wrote: Edit2:
Connecting to remote SMB shares is still not working for me, I disabled zeroconf and can now access shares if I manually type in the full smb:///XXX.XXX.XXX.XXX/Share path, but the browse function does not work at all and will not list any shares.

Try LE 8.0.2, does that allow you to browse? Are you trying to access shares on an LE samba server or some other server? Which server on your network is your master browser and does it support NT1? Is your default network workgroup "WORKGROUP" or something else? Have you tried forcing SMB1 in the Kodi Settings > Samba?
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0) - by Milhouse - 2017-06-21, 10:16