Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
(2017-09-06, 17:20)jpeg73 Wrote: Well , I don't think it's linked to the skin
1/ I installed LE8.1.1 (no issue!!!)
2/ I just configure the device name, & activating SSH
3/ Upgrade to LE 905
4/ Activate the logging
5/ Waiting necessary time ( to obtain strange display effect "Z-Like")

See paste pin on http://sprunge.us/OWJO
see Video on (@1sec & @8sec) https://drive.google.com/open?id=0B2D-PR...1NSLXFyTHM
I'm using Atom Braswell e8000
Any advice ?
THX
JP

You didn't answer my question:
(2017-09-05, 21:42)Milhouse Wrote: Is #0904 the first test build you've used? If you were using an earlier test build which didn't have this problem, then going back through the builds to work out when it started would be helpful.

If you don't have this problem in LE7 but have it with the latest LE9 test builds it should be possible for you to determine when this problem starts by testing older builds from this thread, as that might give a clue what is happening once we know when the problem starts. It could be a kernel issue/bug, or a driver bug, or even failing hardware (try a different HDMI cable, different TV etc.).
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average


Messages In This Thread
RE: LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0) - by Milhouse - 2017-09-07, 00:11