[Help] Modding DialogSeekbar to change Video Info OSD position

  Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ursli Offline
Fan
Posts: 355
Joined: Nov 2011
Reputation: 9
Post: #1
Hi there,

I've tried to get the Video Infoscreen further down because I didn't like it floating further up top. This worked partly but I ran into a problem I don't know how to fix.

Pictures say more than a 1000 words so here goes:

Unmodded Pause/Seek:
[Image: 4v10LfJ.jpg]


Modded Pause/Seek:
[Image: knMSkcI.jpg]

Modded Info:
[Image: unTfF8x.jpg]

As you can see the Pause/Seek part is messed up, I either get the Pause/Seek cache and background correct or the Video Info OSD cache/background but not both and I don't know how to get around this, any help would be much appreciated!
(This post was last modified: 2016-12-18 11:34 by ursli.)
find quote
xhaggi Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 645
Joined: Jul 2012
Reputation: 23
Post: #2
Your inage links are broken.
find quote
ursli Offline
Fan
Posts: 355
Joined: Nov 2011
Reputation: 9
Post: #3
Bloody onedrive, reuploading to imgur now.

edit: Diff for my changes: http://pastebin.com/ek17hUbm
And for good measure both files I've changed: https://1drv.ms/f/s!At6cEyJzE4-RjF-qY88rZf9M2YEF
(This post was last modified: 2016-12-18 11:45 by ursli.)
find quote