Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Kodi 17 - Slow Streaming & Some Streams Not Working in Krypton
#1
Recently have been testing various Krypton builds on many devices, from the beta to the latest nightly. It is slow to play many streams, let alone the switching speed, but its working perfectly in older kodi builds. There's also some streams which crash and refuse to play. Ive also tried these particular streams as .strm files and they also have a problem. Does this indicate a problem with Krypton or something with iptv simple client?

Seems to come up with the error with most streams, some play after about a minute and some refuse to play ERROR: DXVA::CProcessorHD::IsFormatSupported: Unsupported format 104 for 1.

Heres is a clipping of the log file

15:05:33.930 T:6628 NOTICE: CDVDVideoCodecFFmpeg::CDropControl: calculated diff time: 40000
15:05:39.887 T:8388 NOTICE: CVideoPlayer::CloseFile()
15:05:39.887 T:8388 NOTICE: VideoPlayer: waiting for threads to exit
15:05:39.895 T:8488 NOTICE: CVideoPlayer::OnExit()
15:05:39.895 T:8488 NOTICE: Closing stream player 1
15:05:39.895 T:8488 NOTICE: Waiting for audio thread to exit
15:05:39.938 T:3408 NOTICE: thread end: CVideoPlayerAudio::OnExit()
15:05:39.938 T:8488 NOTICE: Closing audio device
15:05:39.989 T:8488 NOTICE: Deleting audio codec
15:05:39.989 T:8488 NOTICE: Closing stream player 2
15:05:39.989 T:8488 NOTICE: waiting for video thread to exit
15:05:40.002 T:6628 NOTICE: thread end: video_thread
15:05:40.002 T:8488 NOTICE: deleting video codec
15:05:40.007 T:8488 NOTICE: DXVA::CDecoder::Close - closing decoder
15:05:40.007 T:8488 NOTICE: DXVA::Close - closing decoder context
15:05:40.022 T:8388 NOTICE: VideoPlayer: finished waiting
15:05:40.024 T:8388 NOTICE: VideoPlayer: Opening: pvr://channels/tv/All channels/pvr.iptvsimple_723729333.pvr
15:05:40.024 T:8388 ERROR: DXVA::CProcessorHD::IsFormatSupported: Unsupported format 104 for 1.
15:05:40.024 T:8388 ERROR: DXVA::CProcessorHD::IsFormatSupported: Unsupported format 105 for 1.
15:05:40.024 T:7684 NOTICE: Creating InputStream
15:05:41.493 T:7684 NOTICE: Creating Demuxer
Reply
#2
1. Partial logs are not useful.

2. Logs should be posted to a paste site like pastebin, not inline here.

3. builds are not supported, as they mainly add unsupported banned addons.

4. Get a fresh install, no builds, and come back with a full debug log.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "Thank you" button.)
Reply
#3
Sorry, I meant official builds from kodi.tv have tried beta 5 until rc2, and latest nightly on windows 10 and 7 on different devices. Same type of problems.

Heres the full log http://pastebin.com/FxsKz6Dm
Reply
#4
That's OK, now you need to turn on debugging, then restart kodi and use that log.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "Thank you" button.)
Reply
#5
Thanks, turned debug logging on

http://pastebin.com/TXsHnBWc
Reply
#6
It wasn't on debug from startup. Read my last message.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "Thank you" button.)
Reply
#7
Sorry, I havent posted debug logs before so was unsure. Hopefully this is ok

http://pastebin.com/YY8Q86in
Reply
#8
Is there a solution for this issue ?
I have the same problem. Many streams are not loading with Krypton. I have tried with Windows and Android, with PVR Simple Client and Playlist Loader.
It all works fine with Kodi 16.1.
Reply
#9
(2017-05-26, 16:09)hora Wrote: Is there a solution for this issue ?

Not that I know of. I did find another topic about it on here though. The problem seems to improve depending on version and what stream. It mostly loads the streams slowly or a pause before playing it.
Reply
#10
Well if you just google it ... then you see we are not alone. I Don't think it has anything to do with this plugin but with kodi in general.
Maybe we should post this else where? (another thread)

have somebody tried it in the 18.0 pre alpha?
Reply
#11
(2017-06-02, 15:59)needtotest Wrote: have somebody tried it in the 18.0 pre alpha?

same issue
Reply



Slow Streaming & Some Streams Not Working in Krypton00